Συνεδρίαση της Τοπικής Διοίκησης του 5ου Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου 

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τελευταία για το 2022 Συνεδρίαση της Τοπικής Διοίκησης του 5ου Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης η Τοπική Διοίκηση είχε τη χαρά να φιλοξενήσει εκπροσώπους του Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CLuBE). Στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση πραγματοποιήθηκε μια γενική ενημέρωση για το σκοπό και τις δράσεις του Cluster. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ρόλο του Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος όσον αφορά την υποστήριξη του Δήμου Κοζάνης στην συμμετοχή του στο Πρόγραμμα  «100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Ευρωπαϊκές Πόλεις μέχρι το 2030».

Η Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος ευχαριστεί τον Διευθυντή κ Ιωάννη Φάλλα και τα στελέχη του CLuBE για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση σε καίρια ζητήματα για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειάς μας όπως είναι η πράσινη ενέργεια και η κυκλική οικονομία και δεσμεύεται για την ενεργή και εποικοδομητική  εμπλοκή του ΟΕΕ  στη συνολική  προσπάθεια.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.