Την υποψηφιότητά του για το δήμο Κοζάνης ανακοίνωσε ο Δημήτρης Κοεμτζόπουλος ‘Είναι καιρός για ένα νέο, σύγχρονο Δήμο Κοζάνης’



 

Εχθές  το πρωί συναντήθηκα με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ Μαλούτα στο γραφείο του. Στη φιλική συζήτηση που κάναμε του εξέφρασα την επιθυμία μου να μην περιλαμβάνομαι στο σχήμα αντιδημάρχων για την επόμενη χρονιά. Θα ήθελα να πω δημόσια ότι η απόφαση μου αυτή δε σχετίζεται με το πρόσωπο του Δημάρχου τον οποίο εκτιμώ ως άνθρωπο και αυτοδιοικητικό.

Κατά τη θητεία μου ως αντιδήμαρχος μου δόθηκε η δυνατότητα να συμβάλω, στο μέτρο του δυνατού, στην προώθηση των ζητημάτων που αφορούν στην αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου. Ο απολογισμός του έργου αυτού θα γίνει σε κατάλληλο χρόνο δημόσια καθώς και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το 2023 είναι χρονιά αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι εκλογές αυτές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την  Κοζάνη, την πρωτεύουσα της Περιφέρειας που αποτελεί για δεκαετίες την ενεργειακή καρδιά της χώρας μας. Επιλέγουμε να εγκαταλείψουμε τη μιζέρια και την απαισιοδοξία. Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της οικονομικής δραστηριότητας στην περιοχή μας και των χρηματοδοτικών προγραμμάτων που συνοδεύουν την προσπάθεια αυτή,  δίνεται η δυνατότητα  διεκδικήσεων για το Δήμο μας. Είναι  ευκαιρία να γίνουν πράγματα που εδώ και χρόνια συζητάμε και θέλουμε, ήταν όμως δύσκολο ή ανέφικτο να επιτύχουμε. Στο επόμενο διάστημα θα έχουμε τη δυνατότητα να αναλύσουμε τους τρόπους που μπορεί ο Δήμος Κοζάνης να κάνει την κρίση ευκαιρία.

Προσωπικά έχω αποφασίσει να θέσω  όλες τις δυνάμεις μου στον αγώνα για έναν καλύτερο Δήμο Κοζάνης. Καλώ τους συμπολίτες μου που αισθάνονται ότι μπορούν και θέλουν να  συστρατευθούν ώστε να διαμορφώσουμε το νέο όραμα για το Δήμο μας, μια καλύτερη προοπτική για την πόλη και τα χωριά μας. Σας υπόσχομαι έναν δύσκολο δρόμο, γεμάτο αντιξοότητες, μόχθο, θυσίες σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Σας διαβεβαιώνω όμως ότι τελικά ο στόχος θα επιτευχθεί και μια πιο αισιόδοξη μέρα για την Κοζάνη θα ανατέλλει. Ένας δήμος πιο λειτουργικός και φιλικός για τους δημότες, μια πόλη  ελκυστική για τους κατοίκους, τις οικογένειες και τους φίλους μας. Η ικανοποίηση της συμμετοχής και της προσφοράς, η αναγνώριση των συμπολιτών αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή για όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή.

Είναι καιρός για ένα νέο, σύγχρονο Δήμο Κοζάνης !

Δημήτρης Κοεμτζόπουλος
Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου
Δυτικής Μακεδονίας

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.