Aφιέρωμα από «Καθημερινή» & «LiFO» στα δρώμενα εορταστικού χαρακτήρα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Εορδαίας



 

Αφιέρωμα από 2 ιστοσελίδες με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, στα δρώμενα εορταστικού χαρακτήρα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων  του Δήμου Εορδαίας.

Πιο συγκεκριμένα αφιερώματα στο «ΝΙΦΑΔΑ τι Πτολεμαείδες;» έχουν το μεγαλύτερο πολιτιστικού χαρακτήρα site της χώρας το «LiFO» και η ιστοσελίδα μίας εκ των εγκυροτέρων εφημερίδων στην Ελλάδα της «Καθημερινής».

Με προσπάθεια και κυρίως μέσα από προγραμματισμό οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις «ΝΙΦΑΔΑ τι Πτολεμαείδες;»,  οι οποίες ξεκίνησαν το Δεκέμβριο του 2019, καθιερώνονται ως θεσμικό γεγονός όχι μόνο στα στενά όρια της περιοχής μας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

https://www.kathimerini.gr/pages/announcements/562188856/eortastikes-ekdiloseis-toy-dimoy-eordaias-me-protagonistria-ti-nifada/

https://www.lifo.gr/guide/nightlife/news/oi-eortastikes-ekdiloseis-toy-dimoy-eordaias-xekinoyn

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Aφιέρωμα από «Καθημερινή» & «LiFO» στα δρώμενα εορταστικού χαρακτήρα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Εορδαίας

  1. Δηλαδή η φωτογραφία που βλέπω υποδηλώνει γιορτή Χριστουγέννων ;

    Το υπερκόσμιο γεγονός της ενανθρωπίσεως του Θεού-Λόγου που άφησε άφωνη την ανθρωπότητα για 2000 χρόνια και άλλαξε τη μορφή του Κόσμου αναγνωρίζοντας δικαιώματα σε δούλους, γυναίκες και κάθε ταπεινό το γιορτάζουμε με Φάτνη, όχι όπως η βρυκολακιασμένη Ευρώπη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.