Επιδότηση ρεύματος Ιανουάριος 2022: Αύριο οι ανακοινώσεις Σκρέκα



Με τα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας που ανακοίνωσαν οι προμηθευτές για τον Ιανουάριο, να είναι αυξημένα σε σχέση με τον Δεκέμβριο, η κυβέρνηση θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων και γι αυτό ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας αναμένεται να ανακοινώσει αύριο τις νέες επιδοτήσεις Η αύξηση των τιμολογίων φθάνει το 29% και είναι αποτέλεσμα της αύξησης της χονδρεμπορικής τιμής του ρεύματος στην Αγορά Επόμενης Ημέρας του Χρηματιστηρίου Ενέργειας. Αντιστοίχως εκτιμάται ότι αυξημένες θα είναι και οι επιδοτήσεις που θα ανακοινωθούν από την κυβέρνηση καθώς στόχος είναι η τελική τιμή καταναλωτή να κυμαίνεται μεταξύ 15 και 19 λεπτών/KWh.

Οι νέες χρεώσεις της ΔΕΗ για το οικιακό τιμολόγιο διαμορφώνεται στα 48,9 λεπτά/KWh για καταναλώσεις μέχρι 500 KWh και στα 50,01 λεπτά/KWh για καταναλώσεις πάνω από 500 KWh. Η αύξηση είναι της τάξης του 29%. Υπενθυμίζεται ότι οι αντίστοιχες χρεώσεις της ΔΕΗ για τον Δεκέμβριο ήταν 38 λεπτά/KWh για καταναλώσεις μέχρι 500 KWh και στα 39,2 λεπτά/KWh για καταναλώσεις πάνω από 500 KWh. Τα τιμολόγια που ανακοινώθηκαν από τους ιδιώτες προμηθευτές κυμαίνονται από περίπου 36 λεπτά/KWh (σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση συνέπειας) μέχρι και περίπου 52 λεπτά/KwH με τις περισσότερες εταιρίες να διαμορφώνουν τα τιμολόγια τους γύρω στα 46 λεπτά/KWh.

Οι ανακοινώσεις Ιανουαρίου για το ρεύμα

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιδοτήσεις του Ιανουαρίου που αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα για τις πρώτες 500 KWh θα είναι 33 λεπτά/KWh τον Ιανουάριο έναντι 22 λεπτών/KWh τον Δεκέμβριο. Για τις επόμενες 500 KWh θα είναι 28 λεπτά/KWh από 17 λεπτά/KWh τον Δεκέμβριο. Για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) η επιδότηση του Ιανουαρίου θα είναι 40 λεπτά/KWh έναντι περίπου29 λεπτά/KWh τον Δεκέμβριο.

alphafreepress.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Επιδότηση ρεύματος Ιανουάριος 2022: Αύριο οι ανακοινώσεις Σκρέκα

  1. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης

    - Edit

    Απαντήστε

    Γεμίσατε τη χώρα με επιδόματα αναλγητοι και λαομισητοι!
    Τώρα φτάσαμε και στο κατώτερο σκαλοπάτι της φτώχειας με το επιδομα
    Food pass, το επίδομα που διδονταν την δεκαετία του ’50 και ονομάζονταν
    ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ,
    Πολιτικε απατεώνα, κυβερνάς 4 χρονια και έριξες το κράτος στα βράχια,μας γυρισες σε κατοχικες και μετακατοχικες εποχες και αντί να κρύβεσαι από ντροπή ολετηρα και καταστροφές της ελλαδος,βγαίνεις λαομισητε και αντιπαθητικε και καμαρώνεις από πάνω σαν καλικάτζαρου σκερπανι!.
    Απ τη μια οι Έλληνες με τα επιδοματα τους ,απ την άλλη, η άλλη της ευρωβουλης που έπαιρνε χιλιάδες ευρώ για υπάλληλο της ,ο οποίος ποτέ,δεν πάτησε Βρυξέλλες και ο κύριος τιποτα,ο επονομαζόμενος Αβραμόπουλος,έπαιρνε ” τιμητικα” 5.000 ευρώ τον μήνα,μαύρα χρήματα απ τον λάσταρχο Παντζερι,μιας και ανήκει στην ΜΚΥΟ τουμεξτις από τα χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε ο τίποτα ως επίτροπος της ΕΕ!
    Βρε γαλαζια αρπακτικά δε σας φτάνουν αυτά που τρώτε, στην Ελλάδα,τόσα χρόνια,βάλατε χέρι και στο ταμείο της ΕΕ;
    Μας καταξεφτιλισατε γαλάζιοι πολιτικοί απατεώνες,τρωτε,τρωτε,τρωτε τα χρήματα των ελληνων και τιμιων εργαζομενων,τρωτε και τα χρήματα των ξενων!
    Αναθεμα,την ώρα που βρεθήκατε στην εξουσια ,αρπακτικά,κοράκια, υαιβες που πέφτετε στα ημιθανη σώματα των ελληνων που κατάντησαν να παίρνουν με το Δελτίο, το επισιτιστικο,λίγο ψωμί και λίγο κρέας,φθηνιαρικο!
    Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν αγνοί,τίμιοι και εργαζόμενοι με τον ιδρώτα
    του καθαρού μετώπου τους!
    Και εσύ τίμιε εργαζομενε της Νέας Δημοκρατιας….ξυπνάς 4 η ώρα το πρωί,για να βρίσκεσαι στις 6 η ώρα το πρωί….για να ψηφίσεις, πρώτος, όλα τα παραπάνω πολιτικά σκύβαλα,τους πολιτικούς αγλεορες…κι εσύ όπως πολλοί ψηφοφόροι δεν έχεις στον ήλιο μοίρα και ψηφίζεις, όλους τους αργοσχολους που..που κάνουν διακοπές με το αργό( χωρίς δουλεια) ψωμι( θυρίδες χρυσου), σε καταγαλανες ακτές της Ηλιόλουστης και στθς ξαπλώστρες του πάντα ηλιόλουστου Καταρ!
    Ψηφίζεις πολιτικά απορριματα και πολιτικά σκουπιδια και…και ψάχνεις, Χριστουγεννιατικα,να φας απ τα σκουπιδια των πλούσιων καθημερινών και χριστουγεννιατικων τραπεζιών τους!
    4 χρόνια,πολιτικε απατεώνα,μας χρεώσες,μας κατέστρεψες και μας γεμίσες
    με επιδόματα,επίδομα για βενζίνη,για θέρμανση, για το σουπερ μάρκετ,επίδομα για τις αναπνοές πάσα και επιδομα,τελευταιο ,για Kolliva pass.
    Εμμονικε και ακαταλληλε…

  2. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης..

    - Edit

    Απαντήστε

    Διορθωσεις!!Σκεπαρνι,λήσταρχο,εκτός απ τις χιλιάδες ευρώ,ύαινες,της ηλιόλουστης Μυκόνου,αναπνοές πασσ(pass)
    Και όλα αυτά πολιτικε απατεώνα, είναι αποτελέσματα του πολέμου που κηρύξες
    στη Ρωσία,έστειλες χιλιάδες όπλα,στην πλακοραφού Ζελενσκι,αμέτρητα τεθωρακισμενα απ τα νησιά μας,προς χαρά των Τούρκων και…και κανόνισε τώρα, να στείλεις τους S 3000 στον πόλεμο,για να ξεκινάει η Ελλάδα απ το Λασίθι μέχρι το Γαιδορονησι,ακριβώς από κάτω ,απ το Λασιθι!!
    Πολεμούν επικινδυνε τους Ρώσους οι Γερμανοί,οι Γάλλοι και οι άλλοι ψευτοσυμμαχοι μας( Βλέπετε Γενοκτονια Ποντίων και ποιοι βοήθησαν τον Κεμάλ,βλέπε εισβολή στην Κύπρο και ποιοι ήσαν παθητικοί θεατές στην εισβολη)τους πολεμάς κι εσύ,απ τους Ρώσους θα το βρεις αλλά πιο μπροστά ,θα τα βρεις όλα τα πολιτικά σου εγκλήματα ,από τους Έλληνες,επιδοματακια,ποντικομαμή!
    Αντί να ντρέπεσαι και να κρύβεσαι ,μου βγαίνεις και στην τηλεόραση,να “τρομάζεις” τον κόσμο Τιτανομέγιστε των ψύλλων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.