Δήμος Κοζάνης: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κτένι για τους ηλικιωμένους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» 

 

Σε ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Κοινότητα Κτενίου του Δήμου Κοζάνης, για τους ηλικιωμένους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η γιορτή υλοποιήθηκε με την υποστήριξη των στελεχών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» Αιανής, καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας & Μέριμνας Δήμου Κοζάνης,  το πρωί της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2022.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε με γνώμονα την  ανάγκη κοινωνικής συναναστροφής των ηλικιωμένων, ιδιαίτερα μετά τον περιορισμό των προηγούμενων ετών λόγω της πανδημίας. Οι ηλικιωμένοι ωφελούμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, κεράστηκαν λιχουδιές και τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Στη γιορτή παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, καθώς  και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Κοζάνης, Νίκος Νικολάου, οι οποίοι μοιράστηκαν ευχές για καλά Χριστούγεννα.

Αξίζει να σημειωθεί η σημασία της κοινωνικοποίησης των ηλικιωμένων κατοίκων  των απομακρυσμένων χωριών του δήμου μας, που σε πείσμα του σύγχρονου αστικού τρόπου ζωής παραμένουν και αγαπούν τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.