ΦΣ Κοζάνης: Έτοιμη η ομάδα για ακόμη μια νίκη με Σβορώνο



 

Αντιμέτωπη με τον ΓΑΣ Σβορώνο Πιερίας θα βρεθεί η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη την εμβόλιμη 7η αγωνιστική της Γ’ εθνική κατηγορίας την Τετάρτη (21/12) στις 15:00, στο εθνικό στάδιο Κοζάνης ΔΑΚ.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη με το αγωνιστικό τμήμα της ομάδα μας να είναι απόλυτο συγκεντρωμένο στην νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (19.12) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, στη συνέχεια ακολούθησε ένα σετ ασκήσεων που αφορούσαν τους αυτοματισμούς και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό. Ο Γιώργος Αποστολίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων από χτύπημα στον προχθεσινό αγώνα με την ΑΕΠ ενώ ο Πάρης Μπακάλης συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό μετά και τις 6 πρώτες αγωνιστικές με την ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και με νίκη θέλει να διευρύνει ακόμη περισσότερο την διαφορά από τον δεύτερο κλείνοντας νικηφόρα αυτό το πρώτο μέρος του πρωταθλήματος, πριν πάνε όλοι σε ολιγοήμερο ρεπό και ξεκούραση για τις μέρες των Χριστουγέννων. Ο επόμενος αγώνας και η 8η αγωνιστική μετα τις γιορτές θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 με αντίπαλο εκτός έδρας την ομάδα του Εθνικού Κεραμιδίου.

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης βρίσκεται πρώτη μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με δεκαέξι βαθμούς έχοντας σε έξι αγώνες 5 νίκες, 1 ισοπαλία και καμία ήττα, ενώ έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ 18, και έχει δεχθεί τα λίγοτερα 2, έχοντας και τους  πρώτου σκόρερ του ομίλου τον Σάκη Κανούλα με 6 γκολ, τον Ίσακσον που επανήλθε από 3 γκολ και τον Νίκο Μπίνστη επίσης με 3 γκολ.

Στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός για την εως τώρα πορεία της ομάδας, αλλά από την άλλη διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συμφωνούν ώστε να υπάρχει σοβαρότητα και σεβασμός για τον κάθε αντίπαλο χωριστά!

Την αναμέτρηση ΦΣ Κοζάνη – ΓΑΣ Σβορώνος θα διευθύνει ο Διαιτητής κ. Φακής με βοηθούς Α’ Μίχος,  Β’ Διχρής (ΕΠΣ Λάρισας). Παρατηρητής του αγώνα ο κ. Χριστοδούλου Αναστάσιος από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Όλη η αγωνιστική του ομίλου:

Γ’ Εθνική (2ος Όμιλος | 7η Αγωνιστική)

Τετάρτη 20/12/2022- 3.00μ.μ.

Μακεδονικός Φούφα – Εθνικός Κεραμιδίου

Καστοριά- Δωτιέας Αγιάς

Κοζάνη- Σβορώνος

ΑΟ Χανιώτης- Εδεσσαϊκός

Πιερικός- ΑΕΠ Κοζάνης

Ολυμπιακός Βόλου- Ελασσόνα

Κεραυνός Αγγελοχωρίου – ΠΑΟΚ Κρηστώνης

 

Βαθμολογία

  1. Κοζάνη 16

2.Εθνικός Κεραμιδίου         11

3.Πιερικός                         10

4.Σβορώνος                      10

5.Κεραυνός Αγγελοχωρίου  9

6.Χανιώτη                         8

7.Ελασσόνα                       7

8.Μακεδονικός Φούφα       7

9.Δωτιές Αγιάς                   7

…………………………………………..

10.Εδεσσαϊκός                   6

11.Ολυμπιακός Βόλου        6

12.Καστοριά                      6

13.ΑΕΠ Κοζάνης                6

14.ΠΑΟΚ Κρηστώνης         4

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.