Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας



 

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν με κάθε τρόπο στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο IOANNOU RESORT.

Την οικογένεια του Σάββα Μεντεκίδη που με συγκινητικό τρόπο έχει αγκαλιάσει -χρόνια τώρα- την εκδήλωση εξ ολοκλήρου, καλύπτοντας όλα τα έξοδά της και προσφέροντας κάθε χρόνο τα δώρα για τα παιδιά του Συλλόγου. Η ευγνωμοσύνη όλων μας είναι απεριόριστη. Η παρουσία τους κάθε χρόνο σε αυτή τη γιορτή είναι μια διαρκής απόδειξη της ειλικρινής σχέσης και της αγάπης που μας συνδέει.

Το mini spot των εθελοντών του Τμήματος Εργοθεραπείας που με υπέροχο, καρδιακό, τρόπο συνεργάστηκε με τον Σύλλογο -μετά από παρότρυνση της κ.Δωροθέας Αραμπατζή, Προϊσταμένης της Γραμματείας, και της κ.Κατερίνας Κατσιάνα, Επίκουρης Καθηγήτριας του Τμήματας- και παρουσίασαν μαζί με τα παιδιά του Συλλόγου το «Ευχόδεντρο» -με τη μοναδική ασφαλώς συνδρομή του πιο παλιού εθελοντή του Συλλόγου μας, κ.Γρηγόρη Τσουτσίδη- μια εξαιρετική στιγμή όπου τα παιδιά μας για πρώτη φορά κατέθεσαν ενώπιον όλων τις ευχές τους.

Μαζί τους προπορεύτηκαν με φλάουτο και βιολί μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαϊδας, Ελένη Χατζηαποστόλου και Άννα Γκόσις των οποίων ευχαριστούμε τον διευθυντή τους κ.Παύλο Ταχτεβερενίδη και την καθηγήτριά τους κ.Χριστίνα Τσίγκα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαϊδας για την εγκάρδια διάθεσή τους να συμμετέχουν φέτος στη γιορτή με τη χορωδία του Συλλόγου τους, το χορευτικό σχήμα των εφήβων, τους μουσικούς που πλαισίωσαν την εκδήλωση, τον χοράρχη τους κ.Ισπόγλου, όπως επίσης και για το γεγονός ότι φιλοξένησαν στον χώρο τους την πρόβα του “Ευχόδεντρου”.

Ξεχωριστές -με ευγνωμοσύνη που δεν περιγράφεται- ευχαριστίες οφείλουμε στις εθελόντριες του Συλλόγου που -με την επιμέλεια και την ευθύνη της Γραμματέα του Συλλόγου, κ.Γιώτας Καπετάνου- στηρίζουν αποκλειστικά εδώ και πολλά χρόνια τη Χριστουγεννιάτικη εορταγορά, προσφέροντας το μεράκι τους, τον χρόνο τους, την ευαισθησία τους, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα χρειώδη για τη λειτουργία του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε στον ίδιο βαθμό τον Σύλλογο Κρητών, τη Θρακική Εστία Εορδαίας και τον Σύλλογο Μικρασιατών, γιατί συνέδραμαν επίσης με κατασκευές στη Χριστουγεννιάτικη εορταγορά.

Ευχαριστούμε τα ζαχαροπλαστεία Ελεζώ, Mon Amour, Ρωξάνη, Γιώργου Σιδηρόπουλου, τους φούρνους Κεβρεκίδη-Βρυζίδου, Μαλακάκη, το ΕΠΕ, το Ηδύκαρπον, τον Βερύκοκο, τις κάβες Καλομενίδη και Μάνου Ιωάννη, το Κτήμα Άλφα, το κατάστημα καλλυντικών “Στέφη”, για όλα όσα πρόσφεραν για την ενίσχυση της εορταγοράς και τη γιορτή.

Ευχαριστούμε θερμά τα Αστικά της Πτολεμαϊδας και τον Πρόεδρό τους κ.Θεόδωρο Καζαντζίδη, που κάθε χρόνο μεριμνά για τη μεταφορά των συμπολιτών μας προς τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Ευχαριστούμε τους αθλητές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για να τους τιμήσουμε, όπως επίσης και αυτούς που κλήθηκαν για να τους αποδώσουν την τιμή:

τον Λεωνίδα Κουγιουμτζίδη, μαθητή του Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας, που τον Οκτώβριο στους αγώνες Special Olympics στο Λουτράκι πήρε ένα χρυσό μετάλλιο στην σκυτάλη 50μ ανδρών (μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας), ένα ασημένιο μετάλλιο στην ελεύθερη κολύμβηση 50μ και ένα αργυρό μετάλλιο στο ύπτιο 25μ. Τον βράβευσε η Διευθύντρια του Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας, κυρία Παπανικολάου Ιωάννα,

τον Γεώργιο Μπουντούρη, παλαιστή, μαθητή του Γυμνασίου, ο οποίος σε πανελλήνιους αγώνες πάλης που έγιναν στα Τρίκαλα αρχές του Νοέμβρη, στέφθηκε νικητής στην κατηγορία των 67 κιλών. Τον βράβευσε ο συντοπίτης μας παραολυμπιονίκης, Αθανάσιος  Δεληγιώργης.

τους Μητρούλη Ιωάννη και Αχιλλέα Τσαλκιτζίδη, το εκπληκτικό δίδυμο, που εδώ και χρόνια “τρέχουν” μαζί, συμμετέχοντας στον Μαραθώνιο της Αθήνας και σε άλλους κατά τόπους αγώνες, στο Running out of time, ο Γιάννης με αμαξίδιο, ο Αχιλλέας πάντα μαζί του. Τη βράβευση έκανε ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Μανάδης.

Ευχαριστούμε τον κ.Στέλιο Αντωναρίδη που αποδέχτηκε την πρόταση του Δ.Σ. του Συλλόγου και είναι πλέον ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου μας, όπως επίσης και τον πανοσιολογιότατο αρχ. Νικηφόρο Μανάδη που έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στην βράβευσή του.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι παρευρέθηκαν και μοιραστήκαμε ένα απόγευμα γιορτής μετά από τα επώδυνα χρόνια που προηγήθηκαν. Τους Φίλους, τους Γονείς, τους Κηδεμόνες, έναν -έναν ξεχωριστά.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον Δήμαρχο της πόλης, τη βουλευτή κ.Βρυζίδου, τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, τον Διοικητή της Τροχαίας, τους εκπροσώπους των αναπηρικών κινημάτων, των πολιτιστικών συλλόγων, των σχολικών μονάδων -τυπικών και ειδικών σχολείων-, τα δύο ΚΔΑΠμεΑ της πόλης. Τους ιερείς.

Θερμές ευχαριστίες τέλος οφείλουμε στους εθελοντές που ανέλαβαν τη διοργάνωση της βραδιάς, την κ.Κατερίνα Γιάσογλου και την παρουσίασή της, την κ.Ουρανία Στυλιάδου, δημοσιογράφο,και τον κ.Βίκτωρα Καρβελά, φοιτητή του Τμήματος Εργοθεραπείας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.