Η Εύξεινος Λέσχη Κοζάνης ως πολιτιστικός οργανισμός αποβλέπει στην προώθηση και ενίσχυση κάθε πρωτοβουλίας που αφορά τον Ποντιακό Πολιτισμό και έχει καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Προς το σκοπό αυτό καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τη θεατρική της ομάδα.Για ένα λαό όπως ο Ποντιακός, που η ζωή του εμπεριέχει τη δυναμική της συνέχειας δεν «αποσβέννυται» ποτέ το «λάλον ύδωρ» της παράδοσης και της ιστορικής μαρτυρίας.
Η θεατρική πράξη αποδεικνύει έμπρακτα την παραπάνω άποψη και η Εύξεινος Λέσχη Κοζάνης ως πολιτιστικός οργανισμός που αποβλέπει στην προώθηση και ενίσχυση κάθε πρωτοβουλίας που αφορά τον Ποντιακό Πολιτισμό και έχει καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και εικαστικό περιεχόμενο επαναδημιουργεί την θεατρική της ομάδα.
Προς το σκοπό αυτό καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τη θεατρική της ομάδα να επικοινωνήσουν με την Εύξεινο Λέσχη έως 15/1/23 .
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24610 36167 και 6948005097

2 σχόλια στο άρθρο “Η Εύξεινος Λέσχη Κοζάνης ως πολιτιστικός οργανισμός αποβλέπει στην προώθηση και ενίσχυση κάθε πρωτοβουλίας που αφορά τον Ποντιακό Πολιτισμό και έχει καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Προς το σκοπό αυτό καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τη θεατρική της ομάδα.

  1. Θετική η πρωτοβουλία και αξία πολλών επαίνων.

    Επίσης είναι σαφές ότι ο Ποντιακός Πολιτισμός έχει ρίζες και στην Ορθόδοξη παράδοση, ή κάνω λάθος.
    Όμως Ποντιακοί Σύλλογοι καλούν για διασκέδαση την παραμονή των Χριστουγέννων. Το παράδοξο είναι ότι το φαγοπότι και ο χορός γίνονται λόγω ….. Χριστουγέννων!
    Στην πραγματικότητα καταργείται η γιορτή των Χριστουγέννων, ενώ η Εκκλησία ώρισε νηστεία και θεία λειτουργία στις 5 το πρωί.
    «Εὐφρανθῆτε ἑορτάζοντες» λέει η Εκκλησία. Δεν τους αρέσει αυτό ;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.