Η παράδοση των Over και η μεγαλύτερη δίψα



Γράφει ο Κωστής Μητσέας για το Foxbet

Μικρός τελικός, ο τελικός της παρηγοριάς, ο τελικός των απογοητευμένων κλπ κλπ. οι τίτλοι για το σημερινό ματς. Κι άντε να βρεις κίνητρο να παίξεις ένα ματς χωρίς ουσιαστικό αντίκτυπο όταν ξέρεις πως έφτασε μια… ανάσα από τη διεκδίκηση του τροπαίου.

Φυσικά, όλοι αναμένουν με ανυπομονησία το αυριανό ματς (Κυριακή, 18/12, 17:00) που θα κρίνει τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αργεντινη γαλλια

 

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΜΑΡΟΚΟ: 

1) Over 2.5, στο 1.85

2) Κατάκτησης 3ης θέσης, Μαρόκο, στο 2.18

 

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στους ομίλους και το ματς έληξε χωρίς νικητή και γκολ. Ναι αλλά τότε ήταν η πρεμιέρα τους, κάθε πόντος ήταν σημαντικός για να προκριθούν στα νοκ άουτ και «μίλησε» πολύ η στρατηγική και το κίνητρο. Οπότε δεν συγκρίνω σε καμία περίπτωση τα δύο παιχνίδια. Αναμένω πιο ανοιχτή αναμέτρηση και θα ποντάρω στο Over. Άλλωστε στους 11 τελευταίους μικρούς τελικούς, μόνο ο πιο πρόσφατος (Βέλγιο – Αγγλία 2-0) δεν συνοδεύτηκε από μίνιμουμ 3 τέρματα και έσπασε το σερί των Over.

 

Να μιλήσουμε και για νικητή; Πιθανολογώ πως οι Κροάτες είναι λιγάκι απογοητευμένοι και αυτό ίσως βγει στο γήπεδο. Στο προηγούμενο Μουντιάλ έφτασαν στον τελικό. ΟΚ δεν ξεκίνησαν στο τωρινό με αυτοσκοπό την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά περνώντας τις φάσεις και φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό το πίστεψαν ότι θα βρεθούν σε δεύτερο σερί τελικό. Δεν τα κατάφεραν και μάλλον η 3η ή η 4η θέση είναι το ίδιο γι’ αυτούς. Αντίθετα, για το Μαρόκο ένα σκαλί πιο πάνω στην τελική κατάταξη έχει μεγάλη σημασία. Άλλωστε, καμία άλλη ομάδα από την Ήπειρό του δεν έχει φτάσει σε αντίστοιχη θέση. Υπάρχουν ενδιαφέρονται αγωνιστικά νέα και στις δύο, αλλά δεν δίνω μεγάλη σημασία, καθώς οι ενδεκάδες πιθανότατα θα είναι… πειραγμένες και από τις δύο μεριές. Δίνω ένα προβάδισμα στην πιο «διψασμένη» ομάδα για το συγκεκριμένο ματς.

 

 *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.