Αιφνίδιος θάνατος 55χρονου στο κέντρο της Κοζάνης



 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.gr

Αναστάτωση επικράτησε στο κέντρο της Κοζάνης το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2022, όταν ανευρεθη νεκρός 55χρονος άντρας στην οικία του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR,  ο 55χρονος άντρας βρέθηκε νεκρός στο εσωτερικό του σπιτιού του από οικείο άτομο.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της αστυνομίας.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν διαφαίνεται εγκληματική ενέργεια, ενώ ο άτυχος άνδρας φαίνεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή.
Τα ακριβή αιτία του θανάτου του 55χρονου άντρα θα διερευνηθούν από την Ασφάλεια Κοζάνης και τη νεκροψία νεκροτομή στη συνέχεια.

9 σχόλια στο άρθρο “Αιφνίδιος θάνατος 55χρονου στο κέντρο της Κοζάνης

  1. ……..Τα ακριβή αιτία του θανάτου του 55χρονου άντρα θα διερευνηθούν από την Ασφάλεια Κοζάνης και τη νεκροψία νεκροτομή στη συνέχεια……..

    Το περίεργο είναι ότι οι ιατροδικαστές δεν βρίσκουν αιτία θανάτου και δηλώνουν ότι ο θάνατός τους είναι “αδιευκρίνιστος”!

  2. κλασσικά θα διερευνηθούν αλλα ποτε δεν λενε τιποτα….και εμεις δεν κάνουμε τιποτα…μεχρι να συμβει σε μας…

    1. Όταν θα συμβεί σε εσένα δε θα ξέρεις τι έγινε γιατί θα είσαι στον άλλο κόσμο πάλι δεν θα το μάθεις ποτέ.

  3. Η 46χρονη γιατρός, Φανή Καρρά, άφησε την τελευταία της πνοή, σκορπώντας τη θλίψη στην ιατρική κοινότητα και στη μικρή κοινωνία του Ευαγγελισμού στην Ελασσόνα.
    H άτυχη γυναίκα, δούλευε στην Αθήνα και “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή,
    πηγή trikalaola.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.