Πρόγραμμα εκδηλώσεων Παρασκευής 16 /12/2022 στο Δήμο Εορδαίας 

Συνέχεια στη δράση “Το Δέντρο των Ευχών” δίνει αύριο Παρασκευή, για δεύτερη συνεχή μέρα, η εθελοντική ομάδα “ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ” στην Πτολεμαΐδα, αναδεικνύοντας τον εθελοντισμό σε πρώτο πλάνο, στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Εορδαίας, σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες, ΚΔΑΠ, συλλόγους και φορείς του Δήμου.

Επίκεντρο εκδήλωσης καθίσταται η Δημοτική Βιβλιοθήκη για τα παιδιά του Ειδικού Εργαστηρίου που πάνε Βιβλιοθήκη για να κάνουν “…Χριστούγεννα από βιβλίο σε βιβλίο”, ενώ μηνύματα αειφορίας στέλνει η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου Νηπιαγωγείου Πτολεμαΐδας που φιλοξενείται στο Πάρκο Χρηστίδη.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή και θεατρική παράσταση ετοίμασε για το απόγευμα το ΚΔΑΠ μεα “Χαμογελώ”.

 

To πρόγραμμα εκδηλώσεων για αύριο Παρασκευή 16/12/2022

 

 – “Το Δέντρο των Ευχών” από την εθελοντική ομάδα ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ, από 09.00-13.00, αυτή τη φορά στον Πεζόδρομο της Βασ. Σοφίας.

 

–  “Ευχηθείτε και κεραστείτε” στο ΚΗΦΗ (Γαλιάνης 2) από 09.00-13.00

 

– «Το Ειδικό Εργαστήρι πάει βιβλιοθήκη…Χριστούγεννα από βιβλίο σε βιβλίο», δράση του Ειδικού Εργαστηρίου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας, ώρα 11.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας.

 

– “Χριστουγεννιάτικη αειφορία” από 11.00-13.00 στο Πάρκο Χρηστίδη, από το 2ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαΐδας.

 

– Χριστουγεννιάτικη γιορτή – Θεατρική παράσταση από το ΚΔΑΠ μεα “Χαμογελώ, ώρα 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.