Δήμος Κοζάνης: «Καλάθι Αλληλεγγύης» στη λαϊκή αγορά Αριστοτέλους το Σάββατο 17 Δεκέμβρη



 

Τις γιορτινές αυτές ημέρες των Χριστουγέννων, η σκέψη μας πηγαίνει στους συνανθρώπους μας, που βιώνουν δύσκολες οικονομικές καταστάσεις και δυστυχώς έχουν ελλείψεις σε προϊόντα και αγαθά.

Υπό αυτό το πρίσμα, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, πρόκειται να τοποθετηθεί «Καλάθι Αλληλεγγύης», στη λαϊκή αγορά Αριστοτέλους, στο οποίο οι  πολίτες θα μπορούν να προσφέρουν προϊόντα.

Με το πέρας της λαϊκής αγοράς, τα προϊόντα θα συγκεντρωθούν και θα διανεμηθούν μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» σε οικονομικά ασθενέστερους δημότες, καθώς και στο συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης.

Η συγκεκριμένη δράση στηρίζεται από το Δήμο Κοζάνης, την Ομοσπονδία Συλλόγων Εμπόρων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Δυτικής Μακεδονίας «Μεγας Αλεξανδρος» και τα σωματεία δραστηριοποιούμενων Λαϊκών Αγορών Κοζάνης.

Η κοινωνία των πολιτών στηρίζεται στην αλληλεγγύη των ανθρώπων αλλά προπάντων στη συνειδητοποίηση, ότι όλοι μπορούν να συνεισφέρουν και να βοηθήσουν. Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας και αυτά τα Χριστούγεννα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.