Φιλανθρωπική δράση της κοινότητας Φλώρινας με τίτλο “Φαγητό για όλους”



 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας υποστηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» της κοινότητας Φλώρινας με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Μέσα από την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, μπορούμε να γιορτάσουμε ουσιαστικά και να διαδώσουμε το μήνυμα της γέννησης του Χριστού. Να ζήσουμε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, που δεν είναι άλλο από την έμπρακτη Αγάπη για τον συνάνθρωπο και την Ελπίδα για έναν πιο φωτεινό κόσμο.

Για αυτό καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας να βοηθήσουν στην συγκέντρωση των απαραίτητων, για τα συσσίτια, τροφίμων. Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στους χώρους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα

τηλέφωνα: 2385351020 (Κοινότητα
Φλώρινας) 2385028869 (Γηροκομείο Φλώρινας) 6974816616 (Πρόεδρος Κοινότητας Φλώρινας) καθώς και στο e-mail:
koinflo@cityoflorina.gr ή στη σελίδα facebook Φλώρινα – Φαγητό για όλους

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.