Εορταστική εκδήλωση με θέμα «5 Χρόνια ΤΟΜΥ» 

Σήμερα, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εορταστική εκδήλωση με θέμα: «5 χρόνια ΤΟΜΥ» στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Παύλου Μελά «Χρήστος Τσακίρης», με πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων ΤΟΜΥ 3ης & 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας & Θράκης σε συνεργασία με τον Δήμο του Παύλου Μελά. Με αφορμή την πενταετή λειτουργία των ΤΟΜΥ, παρουσιάστηκε η δυναμική και η σημαντικότητα του έργου των ΤΟΜΥ, οι μελλοντικές προοπτικές και οι σχετικές προκλήσεις. Οι εισηγήσεις των ομιλητών επικεντρώθηκαν στην αναγκαιότητα ύπαρξης ισχυρής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ενώ τονίστηκαν οι αδυναμίες και οι δυσκολίες που ανακύπτουν στην υλοποίηση του εγχείρηματος.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση παρέστησαν και εισηγηθήκαν η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοιν.Αλληλεγγύης, Μελίνα-Μαρία Δερμεντζοπούλου, ο Δήμαρχος Δήμου Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Παύλου Μελά, Χαρά Αμανατίδου, ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ, Κωνσταντίνος Χρίστογλου, ο Επιστημονικά Υπεύθυνος Κ.Υ Νεαπόλεως, Ξενόπουλος Ευάγγελος, ο Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΤΟΜΥ 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και Αναπλ.Γ.Γραμματέας ΠΟΕ-ΠΦΥ, Μέρας Δημήτριος, ο τέως Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ, Κίρκος Γεώργιος, η Βουλευτής ΝΔ Ά Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ά Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Χρήστος Παπαστεργίου, ο Αν. Καθηγητής ΠΦΥ-Ιατρικής Εκπαίδευσης Εργαστήριο ΠΦΥ, Γενικής Ιατρικής και Έρευνας Υπηρεσιών Υγείας-Τμήμα Ιατρικής ΑΠΘ, Εμμανουήλ Σμυρνάκης, η Αντιπρόεδρος του Σωματείου 3ης και 4ης ΥΠΕ-Γενική Ιατρός 3ης ΤΟΜΥ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Γλαύτση. Στη λήξη της εκδήλωσης βράβευτηκαν για την προσφορά τους οι πρώτες ΤΟΜΥ που λειτούργησαν στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.