Παρασκευή Βρυζίδου : Οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων της ΠΕ Κοζάνης με 3.000 ως 5.000 ευρώ για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους

 

Οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων της ΠΕ Κοζάνης με 3.000 ως 5.000 ευρώ για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους

Η Δυτική Μακεδονία στο επίκεντρο των εξελίξεων, μετά από κοινή σύσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη και του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκου Παπαθανάση, όπου αποφασίστηκε η οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων της ΠΕ Κοζάνης, όπως και των υπόλοιπων (3) Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους, με δεδομένο ότι η ενεργειακή μετάβαση δημιουργεί μια δύσκολη κατάσταση για την περιοχή.

Όπως ενημερώθηκα κατά την επίσκεψή μου και στα δύο (2) Υπουργεία, η χρηματοδότηση τους από το Υπουργείο Ανάπτυξης, θα αφορά όλες τις επιχειρήσεις, ανάλογα με τα έσοδα και τα έξοδα κάθε επιχείρησης και η οικονομική στήριξη θα κυμαίνεται από 3.000 ως 5.000 ευρώ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.