Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Διαδικτυακή Διημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Παρελθόν-Παρόν-Μέλλον»



 

Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή διημερίδα  «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Παρελθόν-Παρόν-Μέλλον» η οποία διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας του ΠΑΚΕΚ ΤΗΜΕΝΟΣ και το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, το Γραφείο Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Γιοχάνεσμπουργκ και την Ομοσπονδία εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Αμερικής.

Πενήντα πέντε ομιλητές θα παρουσιάσουν θέματα που σχετίζονται με την  “Πολιτισμική κληρονομιά και Περιβάλλον”, την “Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση” και τις “Καινοτόμες/ψηφιακές τεχνολογίες στην υπηρεσία του Πολιτισμού και του Περιβάλλοντος” .

Η διημερίδα, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι YouTube του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  (https://youtu.be/i7LTjqPuAzo για το Σάββατο και https://youtu.be/Gu9KfXaAA2A για την Κυριακή),  τελεί υπό την αιγίδα  του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.