Ζυμαρικά σε άλλο επίπεδο…Το ‘Mailo’s’ Pasta Project στην πόλη της Κοζάνης είναι γεγονός!



 

Για όσους αναζητούν την αυθεντική φρέσκια ζύμη ζυμαρικών,  με συναρπαστικούς γευστικούς συνδυασμούς και σάλτσες ιδιαίτερες που θα γράψουν ιστορία στην γευστική του παλέτα, το  ‘Mailo’ Pasta Project, κοσμεί εδώ και λίγες μέρες, την γωνία Κοβεντάρων και Μουράτη, στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης.

Η ιστορία ξεκινά από τότε που ο Mailo πήγε στην Ιταλία. Το μόνο πράγμα που τον ενδιέφερε είναι να σου φέρει ζυμαρικά. Το πάθος του, τον οδήγησε στη Γένοβα, για να μάθει όλα τα μυστικά για την παρασκευή φρέσκων ζυμαρικών, ακολουθώντας τη Ρώμη, για να γνωρίσει την παραδοσιακή ιταλική γαστρονομία και κουλτούρα.

Μετά τις περιπέτειές του στην Ιταλία, έφερε μαζί του τη μηχανή φρέσκων ζυμαρικών της Mailo, προκειμένου να εισαγάγει τη νέα έννοια των ζυμαρικών δρόμου, πλέον και στο κέντρο της Κοζάνης.

«Ένωσε» τη ζεστασιά της ιταλικής τρατορίας με τις σύγχρονες ανάγκες του κόσμου για γρήγορο, ποιοτικό, comfort φαγητό και Πέτυχε!

Στο Mailo’s, μπορείτε να δοκιμάσετε αξέχαστες συνταγές, επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών: Rigatoni, Casarecce και Campanelle, συνδυάζοντάς τα με μία από τις δέκα σάλτσες με την υπογραφή της Mailo.

Ο διάσημος σκύλος ‘Mailo’ ξέρει…

 

 

 

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας :24610 50866

Κοβεντάρων και Μουράτη Κοζάνη

Μπορείτε να παραγγείλετε Online μέσω της εταιρείας Wolt

Καθημερινά  κοντά σας 12:30μμ-02:30πμ

www.Mailos.gr

Facebook: @mailos_pasta

Instagram: @mailos_pasta

TikTok: @mailos_pasta

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.