Stand Up Comedy Show Comedy Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, Mikeius και Jeremy ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά σε μία μοναδική παράσταση στην Κοζάνη!



Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, Mikeius και Jeremy ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά σε μία μοναδική παράσταση στην Κοζάνη!

Πότε; Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Που; Κινηματογράφος «Ολύμπιον»

(Δημοκρατίας 13, Κοζάνη, τηλ.2461022121)

Ώρα έναρξης: 21.30

Προπώληση 11 ευρώ στο «Ολύμπιον» και 13 ευρώ σε viva.gr και στο ταμείο την ημέρα της παράστασης.

Δεν το περιμένατε ούτε εσείς, ούτε εμείς, αλλά το τρίο φωτιά, Η ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ, δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους παράσταση.

Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, Mikeius και Jeremy, κάνουν δυναμικό comeback με νέα κείμενα, στην πιο ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν.

Τα νούμερα των τριών θρυλικών κωμικοί και youtubers μιλούν από μόνα τους. 1.210.000 συνδρομητές στο YouTube, ακολουθούν καθημερινά τον Mikeius, τον Jeremy και τον Κώστα Μαλιάτση Σάλα, νούμερο αδιανόητο για τα ελληνικά δεδομένα.

Την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στην Κοζάνη, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα συνδυασμό των καλύτερων κειμένων των τριών performers σε μία ανεπανάληπτη κωμική βραδιά.

Για τους παλιούς που θέλουν να θυμηθούν αλλά και τους νέους που θέλουν να μάθουν, τα θέατρα όλης της χώρας, θα γεμίσουν ξανά γέλια με ένα ταυτόχρονο αέρα γλυκιάς νοσταλγίας

Σας περιμένουμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.