Προπονητικά camp Ορειβατικού Σκι ΕΟΣ Κοζάνης 

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος (Ε.Ο.Σ.) Κοζάνης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης (Ε.Ο.Ο.Α.) και με την στήριξη της Ολυμπιακής Αλληλεγγύης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, προσκαλεί παιδιά και νέους από 12 έως 22 ετών, με επαρκείς γνώσεις χιονοδρομίας (κατάβαση κόκκινης πίστας – παράλληλες στροφές), να γνωρίσουν το ολυμπιακό αγώνισμα του Ορειβατικού Σκι, συμμετέχοντας στα προπονητικά camp διάρκειας δύο ετών (2022-2023 & 2023-2024), υπο την καθοδήγηση πιστοποιημένων προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.).

Το πρόγραμμα θα καλύψει τον εξοπλισμό και τα έξοδα διαμονής και διατροφής, οι προπονήσεις θα είναι μονοήμερες ή διήμερες, ανάλογα με τις συνθήκες, και θα διεξαχθούν στα Χιονοδρομικά Κέντρα των Περιφερειών της Χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Έφορο Αναβάσεων – Χιονοδρομίας & Αναρρίχησης του ΕΟΣ Κοζάνης, Μπηλιώνη Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 6946063279 και στο email του συλλόγου eos.kozani@gmail.com.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.