Kozanimedia:Η Κοζάνη γιορτάζει τον “παππούλη” της-Πλήθος πιστών στην περιφορά της ιερής εικόνας του Αγίου Νικολάου-Βίντεο και φωτογραφίες



 

Παρουσία σύσσωμης της τοπικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας,αλλά και χιλιάδων πιστών πραγματοποιήθηκε σήμερα η περιφορά της ιερής εικόνας του Αγίου Νικολάου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Είχε προηγηθεί η πανηγυρική θεία λειτουργία στον γεμάτο κόσμο Ι.Μ.Ν. Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος, παρουσία, επίσης, του μητροπολίτη Περιστερίου Γρηγόριου και του μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου.

 

 

 

 

 

kozanimedia.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Kozanimedia:Η Κοζάνη γιορτάζει τον “παππούλη” της-Πλήθος πιστών στην περιφορά της ιερής εικόνας του Αγίου Νικολάου-Βίντεο και φωτογραφίες

  1. Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ , ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ”ΑΗ- ΝΙΚΟΛΑΣ” ΜΑΣ…ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΠΑΠΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ”ΦΕΤΟΣ” Η ΚΟΡΟ’Ι’ΔΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ…ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.