Με 14 μετάλλια επέστρεψε η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης από το Βαλκανικό πρωτάθλημα Taekwondo στο Δυρράχιο της Αλβανίας



 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή των 19 αθλητών του Συλλόγου μας, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα , στο Δυρράχιο της Αλβανίας.

Mια διοργάνωση που τελέστηκε υπό την αιγίδα της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό , με την συμμετοχή  9  εθνικών ομάδων και συλλόγων από  10 χώρες, με 450 αθλητές στο σύνολο της διοργάνωσης.

Το παρόν έδωσαν,  κατά την τελετή έναρξης  πολλοί πρόεδροι ομοσπονδιών, ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής αθλητισμού της διοργανώτριας χώρας όπου ανακοίνωσε ότι τα Τίρανα το 2023 θα είναι η ευρωπαϊκή πόλη αθλητισμού και θα φιλοξενηθούν πολλές Διεθνείς διοργανώσεις.

Ο απολογισμός των αθλητών μας:

Δύο χρυσά μετάλλια

1) Χρυσούλα Σταυριάνα Αλμασίδου του Χρήστου

2) Κωνσταντίνα Αλμασίδου του Χρήστου

Δυο Αργυρά μετάλλια

1) Χρήστος Μάνιος του Νικολάου

2) Ιωάννα Ταρνανίδου του Γεωργίου

Δέκα Χάλκινα μετάλλια

1)Πέτρος Δοκός του Δημητρίου

2) Ελένη Ντίνα του Λαζάρου

3) Αθανασία Ντίνα του Λαζάρου

4) Γεώργιος Νιόπλιας του Χρήστου

5)Δημήτρης Νιόπλιας του Χρήστου

6) Κωστογλίδης Στέλιος του Γεωργίου

7)Γεωργία Μυλωνά του Θεοδώρου

8) Κωνσταντίνος Κλοκίδης του Βασίλη

9) Μελίνα Δήμητρα Φίσκα του Ανδρέα

10) Ανδριάνα Ζήση του Στέργιου

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή και την διάκρισή τους, καθώς και τους προπονητές που συνόδευσαν τους αθλητές κ. Δόδουρα Γεώργιο,  κ. Αλμασίδη Χρήστο και τον πρωταθλητή Ευρώπης Ραφαήλ Ιωάννη Μαρέτη του Σπύρου.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Με 14 μετάλλια επέστρεψε η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης από το Βαλκανικό πρωτάθλημα Taekwondo στο Δυρράχιο της Αλβανίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.