Πιστό στο ραντεβού του με τα Χριστούγεννα το εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι στην Κοζάνη – Περισσότερα από 10.000 λαμπιόνια φέτος – Δείτε βίντεο & φωτογραφίες



Επιμέλεια ρεπορτάζ: Αργυρώ Ζιάμπα  για το KOZANILIFE.GR

Βίντεο: Φωτογραφείο Καπλάνογλου

Φωτογραφίες: Μερόπη Βαχτσεβάνου

Το «Σπίτι των Χριστουγέννων» στην Κοζάνη

Κάθε χρόνο και πιο εντυπωσιακό το στολισμένο σπίτι στην Κοζάνη

Φέτος περισσότερα από  10.000 λαμπιόνια

 Κάθε χρόνο το πιο εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι στην Κοζάνη παραμένει πιστό στο ραντεβού του με τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για το σπίτι που κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση την περίοδο των Χριστουγέννων για τον όμορφο και εντυπωσιακό στολισμό του.

Ο παραμυθένιος αυτός στολισμός , διαθέτει περισσότερα από 10.000 λαμπιόνια φέτος, ενώ η ιστορία του όμορφου αυτού στολισμού, μετράει 18 χρόνια!

 Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού  δημιουργούν με αγάπη & μεράκι  αυτόν τον στολισμό, μεταφέροντας την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στους περαστικούς , αφού όποιος βρεθεί στη θέα της μαγικής αυτής εικόνας , στέκεται για να την αποθανατίσει με μία φωτογραφία .

Δεν είναι λίγος ο κόσμος που επισκέπτεται το συγκεκριμένο σπίτι για να βγάλει μια φωτογραφία με αγαπημένα του πρόσωπα.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι όλη η χαρά και η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται εδώ και με βεβαιότητα αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν ότι πλησιάζουν οι γιορτές.

Πίσω από όλη αυτή τη μαγική εικόνα, βρίσκονται άνθρωποι καλοσυνάτοι και φιλόξενοι, που όποιος βρεθεί στο κατώφλι τους, τους υποδέχονται πάντα με χαμόγελο.

Το KOZANILIFE.GR, βρέθηκε και φέτος όπως κάθε χρόνο εδώ και 10 χρόνια συνεχόμενα , δίπλα στους όμορφους αυτούς ανθρώπους και σας παρουσιάζει την πιο όμορφη εικόνα από το “Σπίτι των Χριστουγέννων”, όπως έχει χαρακτηριστεί.

Καλές γιορτές !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.