Η ανάρτηση του Βασίλη Μπατιάνη στο Facebook για τον χθεσινό αγώνα της Κοζάνης μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου: Κάκιστη συμπεριφορά φιλάθλων των γηπεδούχων που από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να μας επιτεθούν. Δείτε όλη την ανάρτηση.



 

“Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι στον Βόλο με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό έχω να πω ακολουθώ την ομάδα της Κοζάνης 35 και βάλε χρόνια Έχω γυρίσει όλα τα γήπεδα σχεδόν της Ελλάδας πρώτη φορά αισθάνθηκα όχι μόνο εγώ, όλοι όσοι βρεθήκαμε σήμερα στον Βόλο ότι δεν θα φύγουμε από εκεί.

Δεν ξέρω τι είδατε όσοι το παρακολουθήσατε μέσω ίντερνετ, αλλά από κοντά τα πράγματα ήταν τραγικά.Κάκιστη συμπεριφορά φιλάθλων των γηπεδούχων που από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να μας επιτεθούν.

Στο γήπεδο άκουσον άκουσον δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός απίστευτο πραγματικά και κάποιοι πιο μεγάλοι σε ηλικία από αυτά που βλέπανε κάλεσαν την αστυνομία αλλά και πάλι δεν ήρθε κανένας Γυρίσαμε σήμερα σε εποχές τριτοκοσμικές. Μόνο ντροπή και κρίμα

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω σύσσωμη όλη την Διοίκηση της ομάδας μας που προνόησε και είχε ιδιωτική ασφάλεια και προσωπικά τα παιδιά αυτά που έβαλαν τα στήθια τους μπροστά και μας έσωσαν γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να γινόταν εκεί και ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας που και αυτοί ένιωθαν και την εξωτερική πίεση αλλά και από μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πήραν επάξια το βαθμό.

Πάμε στο επόμενο”.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η ανάρτηση του Βασίλη Μπατιάνη στο Facebook για τον χθεσινό αγώνα της Κοζάνης μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου: Κάκιστη συμπεριφορά φιλάθλων των γηπεδούχων που από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να μας επιτεθούν. Δείτε όλη την ανάρτηση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.