Άλλαξε όνομα στα social media εν μέσω καταγγελιών ‘η Κιβωτός’



 

Την ώρα που ο πρώην επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου έχει περάσει στην αντεπίθεση μέσω των δικηγόρων του, οι διαχειριστές της ιστοσελίδας τάσσονται στο πλευρό του και ανακοίνωσαν ότι η σελίδα μετονομάζεται προσωρινά σε «Υποστηρικτές της Κιβωτού» επειδή δεν έχει καμία σχέση με το προσωρινό Δ.Σ. της Κιβωτού.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι υποστηρίζουν το έργο του πατέρα Αντωνίου και θα συνεχίσουν να το κάνουν όταν η κατάσταση ξεκαθαρίσει.

Η ανακοίνωση αναφέρει «η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε προσωρινά διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το προσωρινό Δ.Σ. της Κιβωτου του Κόσμου αλλά εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, την φτιάξαμε για να υποστηριξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και όταν επιστρέψουν τα πράγματα όπως ήταν θα την ονομάσουμε και παλι ΚτΚ.
Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!
Με εκτίμηση
Η ομάδα διαχείρισης της σελίδας!».

Το μήνυμα αυτό έρχεται μετά από τη δημοσιοποίηση βίντεο στη σελίδα στο οποίο καταγγέλλεται η έξωση του ιερέα και της συζύγου του από το σπίτι τους, ενώ το βίντεο φέρεται να καταγράφει τη στιγμή που παιδίατρος εξετάζει το άρρωστο παιδί τους στο δρόμο μέσα σε αυτοκίνητο.

Την ίδια ώρα οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται σε δύο μέτωπα, τόσο για την διερεύνηση των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση όσο και στα οικονομικά της οργάνωσης.

Η οικονομική εισαγγελία πραγματοποιεί, εξάλλου, νέο κύκλο ερευνών μετά και τις εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας, ενώ εκτιμάται ότι αυτές δεν θα βγάλουν αποτελέσματα πριν από το νέο έτος.

efsyn

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Άλλαξε όνομα στα social media εν μέσω καταγγελιών ‘η Κιβωτός’

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.