Στο 23 ο Βαλκανικό πρωτάθλημα Taekwondo- Albanian 2022 θα συμμετάσχει ο σύλλογος Α.Γ.Σ. Κοζάνης Μακεδονική Δύναμη



 

Στο 23ο Βαλκανικό πρωτάθλημα TaekwondoAlbanian 2022 θα συμμετάσχει ο σύλλογος Α.Γ.Σ. Κοζάνης Μακεδονική Δύναμη

 

Στο βαλκανικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό θα λάβει μέρος ο σύλλογός μας Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης, στο Δυρράχιο της Αλβανίας στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022. Δέκα εννέα ( 19 ) αθλητές στις κατηγορίες Παίδων/ Κορασίδων και Εφήβων /Νεανίδων θα δώσουν το παρόν στην γειτονική χώρα που για τρίτη συνεχόμενη φορά μέσα στο 2022 φιλοξενεί μεγάλη διεθνή διοργάνωση.

Περισσότεροι από 450 αθλητές από τις βαλκανικές χώρες θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση, μέλη εθνικών ομάδων αλλά και σωματείων ανεβάζοντας τον ανταγωνισμό ψηλά. Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Την ομάδα μας συνοδεύουν οι προπονητές του Συλλόγου μας κ. Αλμασίδης Χρήστος και κ. Δόδουρας Γεώργιος, μαζί τους είναι και ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας, εύχεται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές του, που για μια ακόμη φορά είναι παρόντες σε διεθνή διοργάνωση εκπροσωπώντας την πόλη της Κοζάνης και την χώρας μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.