Γέφυρα Ζωής : Επίσκεψη στον Διοικητή του Νοσοκομείου Κοζάνης – Αποτελεσματική η δράση του Συλλόγου για την κάλυψη των αναγκών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

 

Ο σύλλογος μας ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση και επισκέφθηκε την Παρασκευή 2/12/22 τον Διοικητή του “Μαμάτσειου” Νοσοκομείου.

Ο Διοικητής έδειξε να γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό το έργο του συλλόγου για την προώθηση της τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας και μας συνεχάρη για την προσπάθεια μας , τονίζοντας ότι συμβάλουμε αποτελεσματικά με τις δράσεις μας στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα του Νοσοκομείου. Επιπλέον τον ενημερώσαμε για τη δωρεά μυελού των οστών και Ομφαλιοπλακουντικού αίματος και του επιδώσαμε το Πρόγραμμα Αιμοδοσιών του Συλλόγου για το 2023. Υποσχέθηκε ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια μας και θα βοηθήσει όπου μπορεί για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που θα παρουσιαστούν. Τον ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και το ενδιαφέρον που δείχνει για την επάρκεια αίματος σε τοπικό επίπεδο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.