Δήμος Γρεβενών: Θεατρική Παράσταση την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου με ελεύθερη είσοδο – «Το Κτήμα» του Λάκη Λαζόπουλου από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης



 

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Γρεβενών, θα ανέβει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00 στην Αίθουσα «Δημήτριος Ρίγγος» του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών – σε συνεργασία με την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας – η εξαιρετική μαύρη κωμωδία του Λάκη Λαζόπουλου «Το Κτήμα» από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, με ελεύθερη είσοδο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεδιπλώνει μπροστά μας, με καταιγιστικό χιούμορ και διονυσιακό οίστρο, την ιστορία μιας οικογένειας της ελληνικής επαρχίας. Μία “φαρμακερή” ιστορία, σαν αυτές που βλέπουμε στις ειδήσεις, τόσο επίκαιρη αλλά και τόσο διαχρονική. Μαέστρος της κωμωδίας, ο Λαζόπουλος ενορχηστρώνει ένα θεατρικό σύμπαν που σφύζει από ζωή, χορούς, τραγούδια, φαγητά, ουσίες και δηλητήρια.

Συντελεστές Συγγραφέας: Λάκης Λαζόπουλος, Σκηνοθεσία: Αναστασία Κουμίδου, Σκηνικά – Κοστούμια: Ευαγγελία Κιρκινέ, Σχεδιασμός Φωτισμών: Νίκος Σωτηρόπουλος. Παίζουν οι ηθοποιοί Γεράσιμος Μιχελής, Μάγδα Πένσου, Ντίνα Αβαγιανού, Ανδρέας Παπαϊωάννου, Πέτρος Δημοτάκης, Αλέξανδρος Τσακίρης.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.