Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα taekwondo παίδων/κορασίδων στη Μάλτα 2022 αγωνίστηκε η αθλήτρια της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης Χρυσούλα Σταυριάνα Αλμασίδου



Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της αθλήτριας του Συλλόγου μας στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων/ κορασίδων που έλαβε χώρα στην Μάλτα και συμμετείχε ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας.  Στον πρώτο αγώνα, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια της Ιταλίας, αν και είχε μια εξαιρετική αγωνιστική παρουσία η Αλμασίδου Χρύσα, δυστυχώς δεν μπόρεσε να μπει στον επόμενο γύρο των δεκαέξι, με οριακή υπεροχή της αντιπάλου της.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που διακρίθηκαν αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν.  Η λέξη ήττα ΔΕΝ έχει χώρο ΕΔΩ!

Ας μην ξεχνάμε πως μόνο νικητές είναι όλα τα παιδιά μας που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό. Κάνουν σπουδαία πράγματα που φαντάζουν ακατόρθωτα για την πλειοψηφία των παιδιών στην σημερινή εποχή. Μαθαίνουν πως να πέφτουν, να σηκώνονται, να συνεχίζουν, να διεκδικούν, να ονειρεύονται, να πετυχαίνουν, να χτίζουν θεμέλια… για το μέλλον τους. Ως γονείς και προπονητές στεκόμαστε αρωγοί σε αυτή τους την προσπάθεια οπότε αγαπητοί γονείς:

ΜΟΝΟ να χαίρεστε για τα παιδιά σας!

ΜΟΝΟ να τα καμαρώνετε!

ΜΟΝΟ να τα επιβραβεύετε!

ΜΟΝΟ να τα αγκαλιάζετε…!

Το Δ.Σ του Συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν την πρωταθλήτρια του συλλόγου και αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον προπονητή κ. Ιακωβάκη Αποστόλη που καθοδήγησε την αθλήτριά μας, τους προπονητές της Εθνικής μας ομάδας κα. Τζένη Σκεπετάρη Ζηνέλη και κ. Παρασίδη Κυριάκο, καθώς και τον Αρχηγό Αποστολής κ. Μακρινάκη Ιωσήφ που ήταν εκεί και στήριξαν το κάθε παιδί ξεχωριστά.

Τέλος, την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την υποστήριξή της καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της Ομάδας που σύσσωμα στάθηκαν δίπλα κατά την διάρκεια των αγώνων.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας!

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.