Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας : Συνάντηση της ιστορίας με τη μουσική



 

Όταν η ιστορία συναντά τη μουσική τότε όλοι, μικροί και μεγάλοι, έρχονται σε επαφή με το παρελθόν και τα βήματα τους στο μέλλον γίνονται πιο ισχυρά. Υπό το πρίσμα αυτής της συνάντησης οι μαθητές της τάξης μπουζουκιού του κ. Κωνσταντίνου Παλάγγα συνέπραξαν με την Παραδοσιακή Χορωδία Νεάπολης στην εκδήλωση του Δήμου Βοΐου για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 στη Νεάπολη. 

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας “Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου” συγχαίρει τον Δήμο Βοΐου για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και την Παραδοσιακή Χορωδία Νεάπολης με τον μαέστρο της κ. Σωτήρη Γκάγκα για τη μουσική σύμπραξη. Κυρίως όμως συγχαίρει τον καθηγητή μπουζουκιού του σχολείου κ. Κωνσταντίνο Παλάγγα για τη διδασκαλία και επιμέλεια των κομματιών και τους μαθητές Νίκο Αδαμόπουλο, Θωμά Στεφάνου και Παναγιώτη Παπαδόπουλο για την εξαιρετική επίδοση και τη διάθεση του χρόνου τους κατά το απόγευμα της Κυριακής. Τέλος ευχαριστεί θερμά τους γονείς των μαθητών για την αμέριστη υποστήριξη στο έργο του σχολείου και τη μεταφορά των μαθητών για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.