Καταγγελία γονέα για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης



 

Το περιστατικό διαδραματίστηκε Σάββατο βράδυ 26-11-22 και ώρα 10μμ .

   Ο γιος μου φοιτητής στο ΠΔΜ επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Κοζάνης  με πόνο στο λαιμό και στο αυτί του , εκεί αντιμετώπισε την αδιαφορία και την απαξίωση του ιατρικού προσωπικού !

Τον έδιωξαν !!! Λέγοντάς του ‘’Ελα αύριο το πρωί μετά τις 10πμ…  Έλεος.

   Την Κυριακή 27-11-22 πήγε πάλι στο Νοσοκομείο με τα ίδια συμπτώματα -άρρωστος  . Η αντιμετώπιση ;  Η ίδια και χειρότερη. ΄΄Δεν ερχόμαστε στο Νοσοκομείο για το παραμικρό . Τα αντιμετωπίζουμε όλα σαν covid , πάρε παυσίπονο και αν δεις ότι εξακολουθούν τα συμπτώματα ξαναέλα’’…  του είπαν . Δυο φορές Έλεος.

   Δεν επικρίνω το Νοσοκομείο ούτε το Σύστημα Δημόσιας Υγείας , απεναντίας τα σέβομαι και τα εμπιστεύομαι αλλά, εξεπλάγην με την συγκεκριμένη συμπεριφορά – απόφαση του Υγειονομικού προσωπικού.

   Η Κοζάνη φιλοξενεί χιλιάδες φοιτητές που είναι μακριά από τα σπίτια τους . Φοιτητές λοιπόν και γονείς πρέπει να είναι εφησυχασμένοι και σίγουροι ότι ανά πάσα στιγμή θα βοηθηθούν σε τέτοιες στιγμές .

Οι αποφάσεις και οι ενέργειες αυτές αγγίζουν τα όρια της επικινδυνότητας.

   Το περιστατικό αυτό ( που θα διαρρεύσει – συζητηθεί στην φοιτητική κοινότητα ) πλήττει, το κύρος του Νοσοκομείου Κοζάνης, αμφισβητείτε  το Σύστημα Δημόσιας Υγείας και την ίδια την Κοζάνη .

 

   Με σεβασμό… ένας γονέας φοιτητή.

22 σχόλια στο άρθρο “Καταγγελία γονέα για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης

    1. Και εγώ φοιτητής πέρσι 2 έτος πήγα κατά την ίδια ώρα στο νοσοκομείο επειδή είχε μια εβδομάδα πονόλαιμο και αδυναμία. Αφού τους εξήγησα τι έχω μου λένε δεν πρέπει να έρθεις επειδή απλά σε πονάει ο λαιμός σου. Τέλος πάντων περίμενα να με δει κάποιος, μετά από 20 λεπτά με πιάνει μια νοσοκόμα και μου λέει ξανά το έχω , της το εξηγώ και μου λέει αν σε βάλω για εξέταση θα σε κρατήσω ως ύποπτο κρούσμα COVID μου λέει πάρε depon και αν γίνει χειρότερα έλα ξανά. Τελικά βλέπω την ίδια αντιμετώπιση σε όλους τους φοιτητές τελικά.

  1. Μακρά το χειρότερο νοσοκομείο!! Μόνο απαξιωση και προσβολή.ο Θεός να σε φυλάει να μη χρειαστεί να πας.και σε προσβάλουν και δε σε βοηθούν.

    1. Αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο κάντο. Δεν είμαι ούτε υγειονομικός ούτε κομματικός τσαρλατάνος απλά είμαι σίγουρος ( κι όχι πιστεύω ) ότι , ότι κι αν σου η σας συμβεί μόνο εκεί θα σωθείτε
      Θεός φυλάξει .

      1. Σιγά μην πάω στο δημόσιο νοσοκομείο που οι μισοί υγειονομικοί είναι ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές και θεραπεύουν τα περιστατικά με εκχύλισμα μαντζουράνας. Άει από δω ρε.

    1. Μαμάτσειο συνήθως μπαίνεις με μπιτζάμα βγαίνεις με κοστούμι εκτός αν έχεις μέσο θα φύγεις χαμογελαστός

    2. Όπως έλεγε και ένα ρητό για το νοσοκομείο της Κοζάνης..μπαίνεις με πιτζάμες βγαίνεις με κοστούμι!

    3. Έτσι γίνεται όταν οι ψεκασμένοι υγειονομικοί κάνουν κουμάντο στα νοσοκομεία. Θα σου πουλήσουν βότανα, εναλλακτικές θεραπείες και εικονίτσες του Παΐσιου για θεραπεία.

  2. Αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο κάντο. Δεν είμαι ούτε υγειονομικός ούτε κομματικός τσαρλατάνος απλά είμαι σίγουρος ( κι όχι πιστεύω ) ότι , ότι κι αν σου η σας συμβεί μόνο εκεί θα σωθείτε
    Θεός φυλάξει .

  3. Το νοσοκομείο αυτό δεν έχει λόγο ύπαρξης ο μόνος λόγος είναι ίσως ο μισθός που περνούν εκεί κάποιοι εργαζόμενοι και τα τυχερά δεν προσφέρει τίποτα σε θέματα υγείας εδώ και χρόνια αρρώστισες τραβά έξω αρρώστισες βαριά τραβά Θεσσαλονίκη..θα μου πεις και αν δεν έχω..τραβά να βρεις για την κάσα περισσότερα θα δώσεις κλείστε το και γκρεμιστε το όλο κάντε ένα πάρκο ποιο χρισημο θα είναι για την υγεία τον κατοίκων της πόλης..κάντε ένα κέντρο υγείας μεγάλο έξω από την πόλη με καμία δεκαριά ασθενοφόρα να στέλνει τον κόσμο σε αληθινά νοσοκομεία με κανονικούς γιατρούς κανονικές νοσηλεύτριες..δε ξέρουνε που τους πάνε τα τέσσερα και έχουν και να τουπε σαν να ναι οι σούπερ γιατροί και οι σούπερ νοσηλευτές και οι σούπερ διοικητικοί και πας παρά έξω και καταλάβεις τι πάει να πει γιατρός καλός τι πάει να νοσοκόμος όχι δημόσιος υπάλληλος και πάνα από όλα αισθάνεσαι να σε σέβονται ως ανθρώπινο ον ζώα που σας βόλεψε κάποιος πολιτευτής εκεί μέγα γίδια κομματοσκυλα που την μόνη άσπρη ρόμπα που αξίζει ίσως να φοράτε είναι η άσπρη του βοηθού μπαρμπέρη και πολύ σας ειναι

    1. Εγώ πάντως όταν πήγα με την κόρη μου 14 ετών που είχε χτυπήσει και φαινόταν τα χτυπήματα στο κεφάλι και το χέρι ήταν σπασμένο εξυπηρετηθηκα άψογα και άμεσα. Τους ευχαριστώ πολύ

  4. Καλό είναι να μην τα ισοπεδώνουμε όλα…! Όταν έχεις πονόλαιμο πας στον Παθολόγο όχι στο νοσοκομείο… Αν σπάσεις κάνα πόδι ή λιποθυμήσεις χωρίς λόγο και αιτία τότε πας στο νοσοκομείο… Στον πονόλαιμο λογικό είναι να σου δώσουν ένα ντεπόν και να σε διώξουν σπίτι σου…
    Το Μαμάτσιο (μιας και νοσηλεύτηκα με ανεπάρκεια καρδιάς και όχι πονόλαιμο) έχει καλούς γιατρούς και νοσηλεύτριες καθώς και κακούς γιατρούς και νοσηλεύτριες… Μαντέψτε… Το ίδιο ισχύει σε όλα τα νοσοκομεία… Και στην πραγματικότητα δεν έχει να κάνει με καλούς και κακούς, λίγο πολύ όλοι το ίδιο είναι… έχει να κάνει με το πως το βλέπει ο καθένας μας και αν μας “εξυπηρετεί” όπως θέλουμε εμείς…
    Να τα βάλετε με την κυβέρνηση (την οποία οι περισσότεροι από εσάς την ψηφίσατε) η οποία δεν επανδρώνει σωστά το σύστημα υγείας…

    Και για τέλος το αγαπημένο μου… Δεν βλέπω κανέναν σας να λέει για τους γιατρούς/νοσηλευτές που είναι σε αναγκαστική (αν όχι παράνομη) αργία για πάνω από 14 μήνες με αποτέλεσμα το σύστημα υγείας να υπολειτουργεί (και κοσμάκης δεν έχει μισθό να ταίσει την οικογένεια του)…

    Στο καναπεδάκι σας, καραμελίτσα και προσέξτε καλά τι σκατά θα ψηφίσετε… αρκετά σκατά τα κάνατε

    1. Θα ψηφίσουμε ψεκασμένους αντιεμβολιαστές υγειονομικούς του Πολάκη που πουλάνε βότανα στους διαδρόμους. ΟΚ τώρα;

  5. Σαν μητέρα δύο παιδιών , το δεύτερο μόλις 2μηνων…το λιγότερο που θα μπορούσα να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και σε όλους τους νοσηλευτές του Μαματσειου νοσοκομείου,ίσως είναι καλό να ερχόμαστε σε αντιλογία για να ακούγεται και η άλλη πλευρά…Η 8ημερη παραμονή μου στο νοσοκομείο με το 2 μηνών βρέφος,μου άφησε συναίσθημα θετικό,καθώς αντίκρισα εξαίρετους γιατρούς καθώς και ανθρώπους…(αναφέρομαι αποκλειστικά στο παιδιατρικό τμήμα).

  6. Αγαπητή μου κυρία να ΜΗΝ εμπιστεύεστε το δημόσιο σύστημα υγείας. Έχουν τρυπώσει εκεί πολλά λαμόγια που ροκανίζουν τα λεφτά, τις υποδομές, και την αξιοπιστία του. Οι νοσοκόμοι εκεί μέσα είναι της εναλλακτικής ιατρικής και πολλοί απ’ αυτούς αντιεμβολιαστές και θα σας πουν να πάρετε μαντζούνια με 15€ το χαπάκι.

  7. Πάντως όταν πήγα στα επείγοντα την κόρη μου 13 ετών, που είχε πέσει άσχημα με εμφανές χτύπημα στο κεφάλι και σπασμένο χερι μας εξυπηρετούσαν άψογα και με ταχύτητα, μας έκαναν να νιώσουμε ασφαλείς. Τους ευχαριστώ πολύ.
    Όταν κάποιος έχει απλά πονόλαιμο, παίρνει καραμέλες από το φαρμακείο, δεν τρέχει στα νοσοκομεία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.