Μειωμένη η κίνηση στην αγορά της Κοζάνης την Κυριακή 27 Νοεμβρίου – Συνεχίζονται οι προσφορές Black Friday  εως και την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου – Δείτε φωτογραφίες



 

Επιμέλια Ρεπορταζ : Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Φωτογραφίες : Μερώπη Βαχτσεβάνου

Ανοιχτά ήταν τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στην Κοζάνη.
Η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων ήταν προαιρετική με προτεινόμενο ωράριο για την πόλη της Κοζάνης 11πμ-4μμ,  ωστόσο περίπου τα μισά εμπορικά καταστήματα επέλεξαν να ανοίξουν .
Στο κέντρο της πόλης παρατηρήθηκε μειωμένη  κίνηση από κόσμο , ενώ την Παρασκευή 27 & το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, η κίνηση στους εμπορικούς δρόμους της πόλης ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, λόγω του τριημέρου προσφορών Black Friday.
Ο κόσμος έδειξε ότι περιμένει κάθε ευκαιρία των εμπόρων να επωφεληθεί των προσφορών και των εκπτώσεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος δεν πραγματοποιήθηκαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου όπως όριζε ο νόμος δύο φορές το χρόνο , Τα πράγματα άλλαξαν τον περασμένο Ιούλιο, με ένα νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των εμπόρων τα τελευταία χρόνια.
Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις καταργήθηκαν και έτσι, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, δεν θα υπάρχουν προσφορές και εκπτώσεις στο λιανεμπόριο.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης αποφάσισε να παρατείνει το Black Friday σε τριήμερο προσφορών από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα, προκειμένου να δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να απολαύσει τα ψώνια του με μεγάλες προσφορές .
Στα εμπορικά καταστήματα της πόλης οι καταναλωτές θα βρουν μεγάλες προσφορές για να κάνουν τις αγορές τους.
 
Δείτε φωτογραφίες από την κίνηση της Κυριακής 27 Νοεμβρίου :
 

2 σχόλια στο άρθρο “Μειωμένη η κίνηση στην αγορά της Κοζάνης την Κυριακή 27 Νοεμβρίου – Συνεχίζονται οι προσφορές Black Friday  εως και την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου – Δείτε φωτογραφίες

  1. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης..

    - Edit

    Απαντήστε

    Έτσι που μας κατάντησαν έναν καφέ και πισω,στο σπιτιΚι ο πονηρός χθες και εμμονικος ,μας είπε,μυρισαν εκλογες!
    Το κλουβιο σου το κεφάλι μύρισε, στα πόδια μας που βρέθηκες!
    Και τι δεν είδαμε 4 χρόνια με σενα;πληγές μόνον πληγές,πληγές Φαραωνικες!
    Λοιμοι,λιμοί,σεισμοί ,καταποντισμοί,πόλεμο με τη Φιλική μας Ρωσια,την Αγιά Σοφία που έγινε Τζαμι;( 2020),τα ουρουτσ ρειςκαι τα φατιχ και τα Μπαρμπαροσα,στα αβαθη του Ευβοικου;μπαταχτσηδες να κλέβουν τα σπίτια του κοσμακη;πετσοταισμενα γκεμπελιστικα δημοσιογραφακια,χατζηαυτιαδες;χαζηπαπαδακηδες,Νικολαουχατζηδες( διαβάζεται … και αναποδα),να γλείφουν την εξουσία,να γλειφουν εκεί που φτυνει ο λαος;
    Ανεψιοί ,κουμπαροι( πετσοπατσηδες),αδελφες,θείοι,συμπεθερια,να τρώνε απ τον δημόσιο κορβανα;
    Δίκαιη μετάβαση στην μπουρδολογια ,στη Δυτική Μακεδονια;
    Χωρίς μια θέση εργασίας,αλλά με φαγοποτια,φωτογραφίες,εκτός έδρας παπαθανασηδων;παπαδωνηδων;μουσουρουληδων;αλήθεια,αυτός σε ποια χασαποταβερνα ,απόμεινε και ξεκοκαλιζει ακόμα την ψευτιά του και την υποκρισία του…που τελειωμό δεν εχουν;
    Ολιγιστε και πολιτικά ημιθανη Γόνε,της πολιτικής και οχι της θάλασσας,ξέρω, πότε θα κάνεις εκλογες!
    Θα τις κάνεις, μετά το Πάσχα, να δοκιμάσουμε, τις μπούρδες και του πασχάλιου καλαθιού,του αδειου,σαν το χριστουγεννιατικο καλαθι!
    Θα μας αφήσεις να κάνουμε Ανάσταση…τρώγοντας τα σώθηκα μας,για να μην γράψω,τι στην κυριολεξία θα φάμε,σεβομενος τους αναγνωστες και το φιλόξενο για μένα kozani laif και μετα;μετά τις εκλογές θ αρχισεις ,να μας Σταυρωνεις ,παλι!
    Τόσο γκαντέμης είσαι…που και τα Πάθη μας,την Σταύρωση μας,τ άλλαξες και τα πήγες, μετά την Πασχαλιά, κόντρα στα Θεσφατα και τις παραδοσεις!
    Αλλά,αρχεγονε της υποκρισιας,πρωτοθρονε της ψευτιας,πίσω έχει η αχλάδα την ουρα!
    Και πριν Αλέκτωρ φωνήσαι,πριν τη Δευτέρα των Εκλογων,όχι μόνον τρεις,τρεις φορές θα σε μαυρίσουμε,αλλά θα ψάχνεις και την ψήφο σου,4 χρονια,μας ζαλισες,μας ξεκάνες,αντε στο καλο,μάλλον στο κακό,εκεί που είναι η πολιτικη ζωή σου!
    Υστερογραφο
    “Πίσω έχει η αχλάδα την ουρα”
    Αχλάδα,ήταν Ενετικό πλοίο ,πολεμικό ( είχε σχημα αχλαδας) και όταν είχε την πρύμνη ,να κοιτάζει το λιμανι,ηταν ετοιμο ν αναχωρήσει για ναυμαχιες!
    Πλωρή ,το μπροστινό μέρος του πλοίου,πρύμνη,το πίσω,η ουρά!!
    Γιατί,αλλιως,αν ξαναβγείς…..το καλοκαιρινό καλάθι του νοικοκυριού,θαχει μέσα…( θου κύριε) απ την Καλαβρία,στην Ιταλία ανήκει κι αυτή….
    Μη γενοιτο.
    Τάσοοοο,σαγαπαμε πολύ,εσύ ξερες από θάλασσες και καράβια,μιας και ήσουν καλός στο ψαρεμα,όταν πηγαίναμε μαζί στον Αναυρο η στο Καμαρι!!

  2. Χθες στην Θεσσαλονίκη γινόταν ο χαμός πολύ Κοζάνη εκεί στον εμπορικό σύλλογο πάρτε τα στοιχεία από τα διόδια πολυμύλου να δείτε τι δεν κάνετε καλά και φεύγουν όλοι εκτός για ψώνια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.