ΦΣ Κοζάνης: Media day στο ΔΑΚ (βίντεο)



 

Η ομάδας μας ΦΣ Κοζάνη, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου διοργάνωσε το πρώτο «MEDIA DAY» στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης. Στους ανθρώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης μίλησαν ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Μπαδήμας και ένας εκ των αρχηγών μας ο ποδοσφαιριστής Ξενοφών Πάνος.

Στις δηλώσεις τους εκτός από το σύνθημα για νίκη στον αγώνα της Κυριακής, μίλησαν για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα σε υψηλό επίπεδο, την σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξουν όλοι, απέναντι σε κάθε αντίπαλο σε κάθε αγώνα. Ο προπονητής Νίκος Μπαδήμας δήλωσε ότι η ομάδα αντιμετωπίζει κάθε αγώνα ξεχωριστά με σεβασμό, σοβαρότητα και πειθαρχία για κάθε αντίπαλο, ενώ ο Ξενοφών Πάνος τόνισε οτι εκτός της αγωνιστικής ετοιμότητας που βρίσκεται η ομάδα, οι φίλοι και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο αποτελεί κινητήριος δύναμη για την κατάκτηση του τελικού στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Super League 2.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.