Black Friday: Πως κινήθηκε η αγορά της Κοζάνης – Θ. Δραγατσίκας: «Ψάχνουμε τη δική μας Λευκή Νύχτα»



 

Μερώπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR
 

Σε ικανοποιητικούς  ρυθμούς  κινήθηκε η αγορά της Κοζάνης γιορτάζοντας την Black Fraday, όπως έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου .

Ήπια αυξημένη ήταν η κίνηση που παρατηρήθηκε από το πρωί της Παρασκευής, ενώ από το απόγευμα και μετά η κίνηση που παρατηρήθηκε στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, ήταν αισθητά πιο αυξημένη , δίνοντας ένα θετικό μήνυμα ότι ο κόσμος χρειάζεται ψυχολογία , όπως συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.Αθανάσιος Δραγατσίκας .

Οι προσφορές στα εμπορικά καταστήματα θα συνεχιστούν  για ένα τριήμερο ακόμη έως και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ενώ την Κυριακή 27 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν προαιρετικά από τις 11πμ-4μμ .

Για πρώτη χρονιά φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί η Λευκή Νύχτα στην Κοζάνη, ένας αποδεδειγμένα  πετυχημένος θεσμός που έφερνε αρκετό κόσμο από όλη τη Δυτική Μακεδονία, ενώ όπως χαρακτηριστικά συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.Αθανάσιος Δραγατσίκας ” Ψάχνουμε τη δική μας Λευκή Νύχτα” .

Δείτε τι δήλωσε στο KOZANILIFE.GR :

 

 
 
 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Black Friday: Πως κινήθηκε η αγορά της Κοζάνης – Θ. Δραγατσίκας: «Ψάχνουμε τη δική μας Λευκή Νύχτα»

  1. Μπορεί να απαντήσει κάποιος αν έχει δει βουλευτές του νόμου να ψωνίζουν από τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης η Πτολεμαΐδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.