Σύλλογος Μηχανικών Κοζάνης : Σεμινάρια Ηλεκτροκίνησης



 

Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Αυτοκίνητων και Μηχανημάτων Ν.Κοζάνης, μέλος της Ομοσπονδίας ΟΒΕΑΜΜΕ, έχοντας ως κύριο σκοπό του την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, είναι υπερήφανος που διοργανώνει πρόγραμμα εκπαίδευσης για τα μέλη του, σε μια νέα τεχνολογική πρόκληση.

Αξιοποιώντας το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και τον Τεχνοβλαστό του «INNORA», διοργανώνει σεμινάριο για την ηλεκτροκίνηση, με τίτλο: «ΗΛΕΚΡΟΚΙΝΗΣΗ στην ΠΡΑΞΗ». Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι το πρώτο του είδους στην Ελλάδα, διάρκειας 40 ωρών και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών.

Αξιοποιώντας, εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και τεχνογνωσία της περιοχής, θα μας μεταφερθεί η απαραίτητη γνώση στον τομέα της ηλεκτροκίνησης με στόχο την ενίσχυση των τεχνικών δεξιοτήτων και την επέκταση των επαγγελματικών μας δυνατοτήτων. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου θα συνοδευτεί από Βεβαίωση Παρακολούθησης του Κέντρου δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στοιχείο απαραίτητο για την μετέπειτα λήψη άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος τεχνίτη υψηλής τάσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο που υπό την αιγίδα του Υπουργείου γίνεται το συγκεκριμένο σεμινάριο και επίσης για την άριστη συνεργασία που έχει και με την κλαδική Ομοσπονδία Ελλάδος ΟΒΕΑΜΜΕ στη διαμόρφωση της νομοθεσίας στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας που διαθέτει τεχνικό και ανθρώπινο δυναμικό, για να στηρίξει τις προσπάθειες του συλλόγου μας.

Τέλος πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά το Επιμελητήριο Κοζάνης και την Διοίκηση του που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας για στήριξη της πρωτοβουλίας μας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι κοντά στους επαγγελματίες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.