Συμβολικά δώρα για συναδέλφους



Ήδη τα πρώτα χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν αρχίσει και στολίζονται και χριστουγέννιατικα parties & events διοργανώνονται από όλο και περισσότερες εταιρείες. Τα Χριστούγεννα λοιπόν είναι πιο κοντά από ποτέ και αν δεν έχετε στολίσει ακόμα δέντρο στη δική σου εταιρεία, τι καλύτερο από το οργανώσετε για αυτή την Παρασκευή; 

Σε καμία περίπτωση, μη διστάσεις να ξεκινήσεις εσύ να οργανώνεις τoν στολισμό του δέντρου καθώς και ό,τι αυτό περιλάμβανει. Από το Secret Santa μέχρι και ένα early drink ή dinner μετά τον στολισμό σε festive διάθεση. Σε κάθε περίπτωση μη μείνεις μόνο στον στολισμό του δέντρου καθώς θα πρέπει να έχεις υπόψη σου και την κοπή της πίτας, όπου θα γίνει και η ανταλλαγή δώρων. Αν λοιπόν σκέφτεσαι τι δώρο μπορείς να κάνεις στο συνάδελφο που θα σου τύχει στο Secret Santa, παρακάτω θα βρεις μερικές συμβολικές και ωραίες ιδέες για το Christmas Gift του Secret Santa συναδέλφου. 

Ατζέντα

Πρόκειται για μία safe επιλογή δώρου στην χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή δώρων  καθώς είναι χρήσιμη όχι μόνο στα tasks της δουλειάς αλλά και της καθημερινότητας. Σίγουρα μπορείς να κάνεις αυτό το δώρο ακόμα καλύτερο, χαράσσοντας το όνομα του συναδέλφου ή κάποια φράση που τον εκπροσωπεί. Στο εμπόριο θα βρεις σημειωματάρια, τα οποία μπροούν να γίνουν personalized καθώς και ημερολόγια 2023 για το νέο έτος.  Συνδύασέ το με μία καλή πένα ή στυλό που θα ολοκληρώσει το Christmas box. 

Coffee Cup

Σίγουρα θα ξέρεις αν πίνει καφέ ή τσάι ο συνάδελφος που θα σου τύχει στο Secret Santa. Τι καλύτερο λοιπόν από το να είναι το δώρο του ένα Coffee Cup με μεταλλικό καλαμάκι; Μπορείς μάλιστα να επιλέξεις ένα ουδέτερο χρώμα καθώς και να γράψεις πάνω το όνομα του. Να είσαι σίγουρος πως αυτό το δώρο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο γιατί ακόμα και αν δεν πίνει καφέ στη δουλειά, σίγουρα θα το ευχαριστηθεί στο σπίτι του ή ακόμα και σε κάποια εκδρομή. 

Lunch Box

Οι γνωστές σε όλους τσάντες φαγητού που διατηρούν το φαγητό και τα snacks στην κατάλληλη θερμοκρασία. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο δώρο που θα εκτιμηθεί. Επίλεξε ένα Lunch box μεσαίου μεγέθους που έχει αρκετό χώρο τόσο για το φαγητό όσο και για τα snacks που μπορεί να χρειάζεται κανείς στο γραφείο. Όσο για το χρώμα, είναι δική σου επιλογή αφού σίγουρα θα ξέρεις λίγο καλύτερα το συνάδελφο. 

Όποιο κι αν είναι το δώρο σου για το συνάδελφο του Secret Santa, φρόντισε να του ταιριάζει  & just enjoy the party!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.