Παρασκευή 25 Νοεμβρίου Black Friday – Μεγάλες προσφορές στα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης – Ανοιχτά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα στην Κοζάνη



 

ArgyΑργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου είναι επίσημα η ” Μαύρη Παρασκευή” για την όλα τα εμπορικά καταστήματα πανελλαδικά, ένα γεγονός ξενόφερτο που καθιερώθηκε και έτυχε μεγάλης αποδοχής από τον κόσμο.
Αρχικά η “Μαύρη Παρασκευή” καθιερώθηκε σε πρώτη φάση στην Αμερική , Αμερικανικό καταναλωτικό έθιμο, που με την πάροδο του χρόνου άρχισε να διεθνοποιείται και από το 2016 έκανε την εμφάνισή του και στην Ελλάδα, με πρωτοβουλία των μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης.

Σήμερα η “Μαύρη Παρασκευή” καθιερώθηκε και στην Ελλάδα και σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου και είναι συνήθως η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου .

Στην Κοζάνη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.Αθανάσιος Δραγατσίκας, στα εμπορικά καταστήματα της πόλης,θα υπάρχουν ελκυστικές εκπτώσεις και προσφορές ώστε να μπορέσει ο κόσμος να κάνει τις αγορές του .

Από τη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στα Ελληνικά δεδομένα, οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους σε πιο προσιτές τιμές , ενώ την Κυρικακή 27 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι προαιρετικά ανοιχτά από τις 11π.μ έως & 4μμ.

Αναμένεται σχετική ανακοίνωση με τις διευκρινιστικές λεπτομέρειες σχετικά με την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στην Κοζάνη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.