Εργατουπαλληλικό κέντρο Ν.Κοζάνης : Συνάντηση με τον Διοικητή της Τροχαίας σχετικά με τη χρήση αποχιονιστικών μηχανημάτων



 

Με στόχο να διασφαλίσουν την τήρηση της νομιμότητας σε ότι έχει να κάνει με την χρήση μηχανημάτων που θα χρησιμοποιηθούν κατά την χειμερινή περίοδο προκειμένου να γίνει ο αποχιονισμός,
Εργατικό Κέντρο και Σωματείο Χειριστών Μηχανημάτων Έργου Νομού Κοζάνης επισκέφθηκαν σήμερα τον Διοικητή της Τροχαίας κ. Καραδίσογλου.
Επισημαίνοντας τον κίνδυνο που ενέχει η χρήση μηχανημάτων από χειριστές που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα διπλώματα, τα δύο σωματεία ζήτησαν από τον Διοικητή να επιληφθεί του θέματος.
Από την πλευρά του ο κ. Ελευθέριος Καραδίσογλου ενημέρωσε τα σωματεία ότι ήδη η Τροχαία, με σχετικά έγγραφα, έχει απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να διασφαλιστούν τα αυτονόητα.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η ασφάλεια των εργαζομένων και πολιτών είναι πάνω από όλα και δεσμεύτηκαν να πράξουν ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μην τίθενται σε κίνδυνο.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.