Επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα στην Π.Ε. Φλώρινας 

Τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Υπουργός στην Π.Ε. Φλώρινας και των επαφών του με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παραγωγικούς φορείς της περιοχής. Τον Υπουργό συνoδεύει ο Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Υπουργός ενημερώθηκε για τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου  Δικαιοσύνης, καθώς και για αναπτυξιακά ζητήματα της Π.Ε. Φλώρινας.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στο δημογραφικό ζήτημα, καθώς στην Π.Ε. Φλώρινας καταγράφεται πολύ μεγάλη μείωση του πληθυσμού, στο πρόγραμμα της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης 2021-2027 και στη μέριμνα που έλαβε η πολιτεία για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον σεισμό της 9ης Ιανουαρίου 2022 που έπληξε την Π.Ε. Φλώρινας.

ο Υπουργός κατά την τοποθέτηση του στάθηκε ιδιαίτερα στο «μεταρρυθμιστικό έργο» της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη, στο δικαστικό χάρτη, στην ψηφιοποίηση της δικαιοσύνης και στην αυστηροποίηση των ποινών που αφορούν εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και της ανηλικότητας. Επίσης, τόνισε τη δυνατότητα εκπόνησης μελέτης για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου της Φλώρινας.

ο Υπουργός ολοκλήρωσε την επίσκεψη στο κτίριο της Π.Ε. Φλώρινας, παραχωρώντας συνέντευξη στα τοπικά Μ.Μ.Ε. και εξέφρασε τη βεβαιότητα του για τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας, μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Υπουργείου Δικαιοσύνης, επ’ ωφελεία των πολιτών.

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα στην Π.Ε. Φλώρινας

 1. Στέλιος Κ.καθηγητης και βολιωτης.

  - Edit

  Απαντήστε

  Μεγάλη προσωπικοτητα!
  Οι άνθρωποι του μιλούσαν για το οξυ δημογραφικό
  πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και τη μεγάλη μείωση πληθυσμού
  κι αυτός ο κρυψύνους,σαν τον υποκριτη τον Κιβωτόσχημο…μιλούσε για το
  μεταρρυθμιστικο έργο του …στη Δικαιοσύνη.
  Τι κάνεις τσιάρα;κουκιά σπέρνω.
  Χώρια, που μιλουσε στο κινητό του,την ώρα που κατέθεταν οι συμπαρισταμενοι τα προβλήματα τους!
  Μια φωτογραφία,χίλιες μουτζες στην υποκρισία!!
  Τι περιμένεις από ένα κράτος που έχει υπουργό Δικαιοσύνης έναν γιατρό και συμβουλευτη του σπιτοφάγου ,του πατέρα των funds και υπουργό υγείας;έναν δικηγόρο,έναν σκέτο πλευρη.
  Ποια Δικαιοσυνη;
  Η γιαγιά που πουλούσε κάλτσες μέσα στην παγωνιά, στη θεσνικη συνελήφθη,ο μπαταχτσης ,ο ομαιμος σας και ο ομοδοξος σας;Αυτός που αγόραζε τα σπίτια των ανθρώπων,βρίσκεται ακόμα στον Ναό της Δημοκρατιας!!
  Ποια Δικαιοσυνη;Νέα Δημοκρατία και Πασοκ,χρωστάνε, 400.000.000 ευρω
  και 300.000.000 αντιστοίχως,σε κρατικά ταμεία,από δανεια!
  Κι ένας επιχειρηματίας που θα πάρει ένα δάνειο……βλέπει στον ύπνο του εφιάλτες,βλέπει σχοινιά και τα φαντάζεται σαν θηλιές στον λαιμό του!
  Όσο η Δικαιοσυνη σας είναι τυφλή,δίκιο δε θα υπαρχει!
  Αν ανοίξει τα μάτια σας,υποκριτές και λαοπλανοι,τότε,τότε, δε θα βρίσκετε γης
  κάτω απ τα ποδια σας!
  Όταν περνάτε τα δήθεν “μεταρρυθμιστικα” σας θέματα, η Δικαιοσυνη τυφλή και κουφή,όταν είναι να πιάσετε κανέναν κουλουρα,χωρίς pos,η δικαιοσυνη σας,ορθάνοιχτα τα μάτια της και τ αυτιά της ακούνε και μια τούφα βαμβάκι….
  Που πέφτει στο χώμα.
  Ουαι υμιν Γραμματείς και Φαρισαιοι υποκριται,Δικαιοσυνην μάθετε,οι ενοικουντες,επί της….γης( επιτελικης μπιυρδολογιας σας!)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.