Γενική Περιφ. Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας : Ημερίδα για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία με θέμα «Επικοινωνία με Αλληλοσεβασμό»



 

 Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 στην αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού, στην Κοζάνη .

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00, στην αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού, στην Κοζάνη διοργανώνει ημερίδα για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία με θέμα: «επικοινωνίΑ με Αλληλοσεβασμό», σε συνεργασία με το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
Στην ημερίδα θα συμμετέχουν ως ομιλητές-εισηγητές:

1. Αναστασία Βαβλιάρα, Κοινωνική Λειτουργός, Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα εισήγησης «Μία υποστηρικτική κοινότητα για τα Άτομα με Αναπηρία»,
2. Κωνσταντίνος Κοτσώνης Αστυνόμος Α΄, Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς, Απόφοιτος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα εισήγησης «Καλές Πρακτικές Συμπεριφοράς προς τα Άτομα με Αναπηρία και ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας»,
3. Ελένη Παφύλη, Μητέρα ΑμεΑ, με θέμα εισήγησης «Ζώντας με την Αναπηρία» .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.