Παίζοντας τένις με την Καρδιά μας



Ο Οικισμός Καρδιάς Πτολεμαΐδας και το 12 ο Δημοτικό Σχολείο ήταν ο σημερινός σταθμός του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας που συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδιασμού για παρουσιάσεις – ενημερώσεις – παιχνίδι σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Έντονο στοιχεία και της σημερινής παρουσίασης, δεν ήταν άλλο από τον ενθουσιασμό των παιδιών που γρήγορά έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το άθλημα που δεν άργησε να τους κλέψει την καρδιά.

Ο Διευθυντής κ. Ευστάθιος Θεοφυλακτίδης, άνοιξε την πόρτα του σχολείου στον προπονητή του Ομίλου Γιάννη Γκίνο που, όπως κάνει σε όλα τα σχολεία, όχι μόνον μίλησε στους μαθητές για το άθλημα αλλά τους έδωσε τη δυνατότητα, με τα αυτοσχέδια γήπεδα τένις που έστησε με εξοπλισμό του ομίλου (φιλέ, ρακέτες, κώνους κλπ), να παίξουν και να νοιώσουν με τα χέρια και το σώμα τους τις κινήσεις και τεχνικές της αντισφαίρισης.

Ευχαριστούμε την Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την φιλοξενία και τη δυνατότατα που από κοινού καταφέραμε να δώσουμε στους μαθητές, για περιήγηση στον θαυμαστό κόσμο του τένις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.