Δήμος Σερβίων : «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οικισμού Ελάτης»



 Με την σταδιακή ολοκλήρωση του φυσικού αντικειμένου του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οικισμού Ελάτης» και των προβλεπόμενων δοκιμών στο νέο δίκτυο αγωγών, καλούνται
οι κάτοικοι της Κοινότητας Ελάτης να προχωρήσουν, από την πλευρά τους, στην υλοποίηση των απαιτούμενων ενεργειών ώστε να συνδεθούν στη βάνα εντός του φρεατίου που έχει tοποθετηθεί στο όριο της ιδιοκτησίας τους και αποτελεί την καινούρια τους παροχή.
 Σημειώνεται ότι ως καταληκτική ημερομηνία, πέραν της οποίας το παλαιό δίκτυο θα τεθεί εκτός λειτουργίας και η παροχή νερού θα γίνεται αποκλειστικά από το νέο δίκτυο, τίθεται η 15/12/2022.
Δύναται να επανατοποθετηθεί το ήδη υπάρχον υδρόμετρο κάθε παροχής εκτός εάν παρουσιάζει βλάβη στην λειτουργία του. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής οφείλει να το αντικαταστήσει και να δηλώσει τον μοναδικό αριθμό του καινούριου υδρομέτρου στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Σερβίων (τηλ. 24643-50100).

Για κάθε άλλη πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Παναγιώτη Δραγκόλα στο τηλ. 6972850807 ή τον κ. nΓκουτζομήτρο Ανδρέα στο τηλ. 6972814967.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.