Η HELLENiQ ENERGY δίνει φτερά στα όνειρα των αριστούχων αποφοίτων της Κοζάνης



ο κ. Σωτήρης Αναστασιάδης Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της HELLENiQ ENERGY απονέμει βραβεία σε αριστούχους αποφοίτους Λυκείων της Κοζάνης

Η HELLENiQ ENERGY επιβράβευσε για 1η φορά τους αριστούχους αποφοίτους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων του 2021 και 2022 που κατοικούν στον Δήμο Κοζάνης. 

Ο Όμιλος απένειμε επαίνους και τα χρηματικά έπαθλα σε 104 αποφοίτους σε μία εκδήλωση στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, η οποία αποτελεί πραγματικό στολίδι της περιοχής μας. Άλλωστε τι πιο συμβολικό από το να βραβεύσεις τους αριστούχους σε έναν χώρο που ταυτίζεται με την κορυφή και την επιστημονική γνώση. 

ο κ. Σπύρος Κιαρτζής, Διευθυντής Νέων Τεχνολογιών και Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΠΕ Ανανεώσιμες, απονέμει την ειδική διακρίση στην «Πρώτη των Πρώτων» που συγκέντρωσε το 2021 την υψηλότερη επίδοση στην Κοζάνη 

Η HELLENiQ ENERGY επιβραβεύει τους μαθητές που κατάφεραν να σημειώσουν υψηλές βαθμολογίες και να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και κατοικούν στους όμορους Δήμους που δραστηριοποιείται για 14 συνεχόμενα χρόνια, ενώ για πρώτη χρονιά φέτος στο Πρόγραμμα Εταιρικής Ευθύνης «Proud of Youth» εντάχθηκε και η Κοζάνη, μετά τη λειτουργία του μεγάλου πάρκου φωτοβολταϊκών της «ΕΛΠΕ Ανανεώσιμες», του μεγαλύτερου στην Ελλάδα. 

Η βράβευση των αριστούχων αποφοίτων Λυκείων από τους όμορους Δήμους αποτελεί έναν από τους πυλώνες του προγράμματος «Proud of Youth», που από φέτος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Από το 2009 η HELLENiQ ENERGY έχει βραβεύσει συνολικά 4.250 αριστούχους από 34 Γενικά Λύκεια και 16 Επαγγελματικά Λύκεια, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη διαχρονική στήριξή της στους νέους που ξεκινούν να κατακτήσουν την γνώση. 

ο Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης κατά την ομιλία του στους βραβευόμενους

Στην εκδήλωση την δική του ξεχωριστή νότα έδωσε ο Αντώνης Τσαπατάκης που, με τα δικά του βιώματα, ενέπνευσε τους αποφοίτους να ανοίγουν τα φτερά τους, να αγγίζουν τις κορυφές και να μην τους καταβάλει καμία δυσκολία. Παράλληλα, εκπρόσωποι από την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης έστειλαν και εκείνοι, μέσω ενός βίντεο, το δικό τους μήνυμα στους αριστούχους, ώστε να μην το βάζουν κάτω!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός  Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλης Παπαδόπουλος, Βουλευτές της περιφέρειάς μας, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Παπαδόπουλος απονέμει βραβεία σε αριστούχους αποφοίτους Λυκείων της Κοζάνης

Ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Παπαδόπουλος, στην ομιλία του, εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την παρουσία του στην εκδήλωση και για τα βραβεία που θα απένειμε στο «μέλλον του νομού μας το μέλλον της χώρας μας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Από την δική του πλευρά ο Δήμαρχος κ. Μαλούτας ευχαρίστησε την HELLENiQ ENERGY για την πρωτοβουλία και συνεχάρει τους αποφοίτους για τις επιδόσεις τους, τους γονείς τους που τους στήριξαν όλο αυτό το διάστημα και τους εκπαιδευτικούς τους. Είναι η αφρόκρεμα της πόλης και τους πολλά συγχαρητήρια, δήλωσε χαρακτηριστικά. 

ο κ. Λάζαρος Μαλούτας, Δήμαρχος Κοζάνης

 Από την HELLENiQ ENERGY παρέστησαν ο Διευθυντής Νέων Τεχνολογιών και Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΠΕ Ανανεώσιμες Σπύρος Κιαρτζής, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Σωτήρης Αναστασιάδης και στελέχη της Διοίκησης του Ομίλου.

Ομαδική φωτογραφία με τους αριστούχους αποφοίτους Λυκείων της Κοζάνης που βραβεύτηκαν

Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Proud of Youth» του Ομίλου HELLENiQ ENERGY ενισχύει το κίνητρο των νέων να διαμορφώσουν το μέλλον τους, να εξελιχθούν και να προοδεύσουν στους τομείς που επιλέγουν. Και όπως παρατήρησε και η παρουσιάστρια της εκδήλωσης, Έφη Αλεβίζου, ο Όμιλος σε αντίθεση με τα σημερινά πρότυπα της εφήμερης δημοσιότητας προτιμά να βραβεύει τη μόρφωση, τους ικανούς και αποφασιστικούς νέους και να δίνει φτερά στα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.