Φθινοπωρινές συναντήσεις στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας



 

 

Την ηλιόλουστη Παρασκευή της 11ης Νοεμβρίου 2022 επισκέφθηκαν το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» δέκα εκπαιδευτικοί από την Πολωνία, οι οποίοι βρίσκονται στην Δυτική Μακεδονία στο πλαίσιο Σχεδίου Κινητικότητας Erasmus της Περιφερειακής Δ/νσης Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκ/σης Δυτικής Μακεδονίας.

Μετά την προσέλευσή τους ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου και στη συνέχεια παρακολούθησαν τα μαθήματα που πραγματοποιούνται από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Παρακολούθησαν μάθημα Αγγλικής Γλώσσας στην τάξη της κ. Ελευθερίας Βαρσάμη, μάθημα Καλλιτεχνικών στην τάξη της κ. Αναστασίας Ματσαρίδου και μάθημα Ιστορίας της Μουσικής στην τάξη της κ. Χιονίας Γκιλιοπούλου.

Στη συνέχεια συνοδευόμενοι και από την κ. Ευαγγελία Τριανταφύλλου, υπεύθυνη του Προγράμματος της Περιφερειακής Δ/νσης Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκ/σης Δυτικής Μακεδονίας, επισκέφθηκαν το Οινοποιείο «ΔΙΑΜΑΝΤΗ», όπου και γνώρισαν από κοντά τα ντόπια, σιατιστινά κρασιά και ξεναγήθηκαν στους χώρους του οινοποιείου. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Αρχοντικό της Πούλκως  και μετά από μια σύντομη βόλτα στην πλατεία της Γεράνειας, επέστρεψαν στο σχολείο και παρακολούθησαν μία μουσική εκδήλωση με τις τάξεις των καθηγητών κ. Γεωργίου Σκηπητάρη και Κωνσταντίνου Παλάγγα.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» αποχαιρετά τους εκπαιδευτικούς από την Πολωνία με ευχές για υγεία και δύναμη, έμπνευση και δημιουργία. Τέλος ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση του σημερινού πρωϊνού: τις εκπαιδευτικούς που υποδέχθηκαν τους Πολωνούς εκπαιδευτικούς στην τάξη τους, την κ. Ελευθερία Βαρσάμη, την κ. Αναστασία Ματσαρίδου και την κ. Γκιλιοπούλου Χιονία, τους εκπαιδευτικούς κ. Σκηπητάρη Γεώργιο και Παλάγγα Κωνσταντίνο καθώς και τους μαθητές των τάξεών τους για την υπέροχη μουσική εκδήλωση, όπως και τους μαθητές και τις μαθήτριες του Β1 Γυμνασίου που αυθόρμητα παρουσίασαν μόνοι/ες τους κάποια μουσικά κομμάτια, την κ. Ευαγγελία Τριανταφύλλου, υπεύθυνη του Προγράμματος της Περιφερειακής Δ/νσης Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκ/σης Δυτικής Μακεδονίας, το Οινοποιείο «ΔΙΑΜΑΝΤΗ», για την ξενάγηση και τη φιλοξενία, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Ναούμ Τσιαούση για την αμέριστη συμπαράσταση και την προσφορά ενημερωτικού υλικού για την όμορφη Σιάτιστα,  την Πρόεδρο της ΔΗΚΕΒΟ κ. Ελένη Κακάλη και τους ξεναγούς του Αρχοντικού της Πούλκως για την υπέροχη ξενάγηση.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.