Emirates «Βενιζέλος»: Θρίλερ με δύο πτήσεις – Η CIA ενημέρωσε για ύποπτο Άραβα



 

Emirates «Βενιζέλος»: Η CIA ενημέρωσε για ύποπτο Αραβα

Αναστάτωση με δύο πτήσεις της Emirates από το το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη.
Μετά από πληροφορίες της CIA ότι σε πτήση της εταιρείας από την Αθήνα επέβαινε ύποπτος Άραβας επιβάτης, η μια καθηλώθηκε πριν απογειωθεί και η δεύτερη επιστρέφει να προσγειωθεί στην Αθήνα. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα που αποκαλύπτει το θρίλερ, πρώτη, η ΕΚ210 με προορισμό το Ντουμπάι δεν πρόλαβε να απογειωθεί και ενώ το Boeing 777 βρισκόταν σε διαδικασία τροχοδρόμησης πήρε εντολή να επιστρέψει πίσω.

Η δεύτερη, η ΕΚ 209 με προορισμό τη Νέα Υόρκη είχε ήδη απογειωθεί και βρισκόταν πάνω από την Ιταλία, όταν ο πιλότος ειδοποιήθηκε να προσγειωθεί άμεσα. Ωστόσο, ούτε η Γαλλία, ούτε η Ιταλία δέχτηκαν να προσγειωθεί σε κάποιο από τα αεροδρόμιά τους το αεροπλάνο και έτσι αυτό επιστρέφει στην Αθήνα, τόπο εκκίνησης του δρομολογίου. Οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος κανονικά, οι πόρτες έκλεισαν και το αεροσκάφος τροχοδρόμησε προς το διάδρομο απογείωσης. Ωστόσο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία ο κυβερνήτης ειδοποίησε τους επιβάτες ότι έπρεπε να επιστρέψει πίσω λόγω τεχνικού προβλήματος.

Όταν το αεροσκάφος έφτασε και πάλι στο χώρο στάθμευσης, οι επιβάτες κλήθηκαν να αποβιβαστούν παίρνοντας μαζί με όλες τις αποσκευές τους. Όπως διαβάζουμε στο protothema, αντί να ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία για ανάλογες περιπτώσεις, που θέλει τους επιβάτες να πηγαίνουν απλά προς την αίθουσα αναμονής, οι επιβάτες υποβλήθηκαν σε εξονυχιστικό αστυνομικό έλεγχο (αναγκάστηκαν να βγάλουν μέχρι και τα παπούτσια τους) παρουσία δεκάδων αστυνομικών με πολιτικά.

Πηγή : alphafreepress.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.