Του δίνουν σκοράρισμα Μπέικον και Γουόλτερς, στο Under η Ελλάδα



 

Επιστρέφουν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ, με την Ελλάδα να παίζει κρίσιμο ματς με τη Λετονία. Την πρώτη νίκη στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα ψάχνει ο Παναθηναϊκός εναντίον της ισχυρής Μπασκόνια. Στο ποδόσφαιρο, ξεχωρίζει το ματς της Μπουντεσλίγκα, Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ, με τους γηπεδούχους να έχουν σημαντικές απουσίες.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο τραυματισμός του Αϊτόρ έχει αφήσει «ανοιχτή την πόρτα» στο Λιβάι Γκαρσία, το Νίκο Καρέλη και τους υπόλοιπους επιθετικούς για να παλέψουν για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ Σούπερ Λιγκ.

5168. Ελλάδα – Λετονία (19:00)

Για τη δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ η Ελλάδα με 4 νίκες και 2 ήττες έως τώρα θα υποδεχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης τη Λετονία, η οποία είναι στην κορυφή του γκρουπ με 5 νίκες και 1 ήττα. Χωρίς τα μεγάλα της αστέρια η Ελλάδα και με τον κόουτς Ιτούδη να ενσωματώνεται στην αποστολή αυθημερόν. Η Ελλάδα χρειάζεται πολύ τη νίκη, όμως η Λετονία έχει σκληρή ομάδα. Δύσκολα θα ανοίξει το σκορ, πάμε με το Under 159,5 σε απόδοση 1.90. (Stoiximan)

5127. Παναθηναϊκός – Μπασκόνια (21:30)

Συνέχεια με μπάσκετ και Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός έχει γνωρίσει 3 ήττες σε ισάριθμα ματς στο ΟΑΚΑ και ψάχνει την πρώτη νίκη. Πιο πρόσφατο ματς το 89-91 από την Παρτίζαν, στο ντεμπούτο του Ντουέιν Μπέικον, αλλά και την επιστροφή του Νέιτ Γουόλτερς από τραυματισμό. Η Μπασκόνια έχει κάνει θετικό ξεκίνημα με 4-2 στη διοργάνωση, ενώ τα πάει εξαιρετικά και στο ισπανικό πρωτάθλημα (5-2). Δύο απουσίες έχει για το αποψινό ματς. Ο Παναθηναϊκός θα βρει σκορ με τις προσθήκες των Μπέικον και Γουόλτερς, άλλωστε για να έχει ελπίδες νίκης θα πρέπει να ακολουθήσει την Μπασκόνια στο σκοράρισμα. Ποντάρισμα στο Over 82,5 πόντων των γηπεδούχων σε απόδοση 1.87. (Stoiximan)

 

292. Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ (21:30)

Επιστρέφουμε στο ποδόσφαιρο και πάμε Μπουντεσλίγκα. Η Γκλάντμπαχ προέρχεται από την ήττα 2-1 στο Μπόχουμ, με τον προπονητή Ντάνιελ Φάρκε να τα βάζει με τους παίκτες του για την εμφάνισή τους. Στην έδρα της δυναμώνει, όμως απόψε έχει να διαχειριστεί τη σημαντική απουσία του εξτρέμ Πλεά, ενώ θα παραταχθεί ξανά με τον 3ο γκολκίπερ. Η Ντόρτμουντ ηττήθηκε στο Βόλφσμπουργκ μετά από 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Χάνει πολύ από τη δυναμική της εκτός (4/5 ήττες στις τελευταίες εξόδους), όμως έχει καλή παράδοση στο Γκλάντμπαχ (5 διπλά στις 7 πιο πρόσφατες επισκέψεις). Σημαντικές οι απουσίες των γηπεδούχων, θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι δεν θα ηττηθούν, ακόμα κι αν δεχθούν γκολ. Θα ποντάρουμε στο συνδυαστικό X2 & G/G σε απόδοση 1.95. (Stoiximan)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή

βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.