Κατέληξε 6χρονη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης



 

Νέα τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.

Ένα 6χρονο κοριτσάκι -μετά από αδιαθεσία που ένιωσε- μετέβη με τους κηδεμόνες του στο Κέντρο Υγείας Σοχού. Το παιδάκι υπεβλήθη σε εξετάσεις και οι ιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο”, το οποίο και εφημέρευε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου όπου κατά τη διάρκεια εξέτασής του υπέστη ανακοπή καρδιάς. Αμέσως ιατροί και νοσηλευτές κινητοποιήθηκαν προκειμένου να το επαναφέρουν στη ζωή, κάτι που επιτεύχθηκε.

Το προσωπικό του νοσοκομείο ξεκίνησε τη διαδικασία διασωλήνωσης του παιδιού στη ΜΕΘ, όταν και πάλι υπέστη για δεύτερη φορά ανακοπή. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, η μικρούλα δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας σε θλίψη την οικογένειά της.

“Φως” στα ακριβή αίτια θανάτου της 6χρονης αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

thestival.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Κατέληξε 6χρονη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

  1. προσωπιθκή μου άποψη, σε περιπτώσεις απόλυτα υγειών ανθρώπων με ακαριαίο θάνατο και εφ΄όσον τα νεκροτομικά ευρήματα δεν διαφωτίζουν την αιτία θανάτου θα έπερεπε να ελεγχθεί αν προηγήθηκε εμβολιασμός αντι Covid.
    Y.Γ.
    Νέα Ζηλανδία: «Δεν έχω ξαναδεί τόσους πολλούς νεκρούς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα»
    «Το 95%των ανθρώπων που έχουν πεθάνει στο πλαίσιο της δουλειάς που έχω κάνει έχουν εμβολιαστεί εντός δύο εβδομάδων», δήλωσε ο Μπρέντον Φέιθφουλ, διευθυντής γραφείου τελετών

  2. Σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο διάσημος Γερμανο-ταϊλανδός ιολόγος Σουχαρίτ Μπάγκντι
    Η επιστήμη στην οποία στηρίζονται τα λόγια μου, είναι η επιστήμη των γιατρών με Νόμπελ. Καλά θα κάνουν λοιπόν, να το βουλώσουν”, είπε ο ίδιος.
    Για την αύξηση των αιφνίδιων θανάτων ο διάσημος ιολόγος ανέφερε οτι αυτό, ήταν αναμενόμενο. “Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι σκοτώνουν το λαό τους.Και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έρχομαι στην Αθήνα. Να τους το πω ξανά. Αν επιλέξουν να κλείσουν τα μάτια στο γεγονός ότι χάνεται κόσμος, ο Θεός να σας λυπηθεί. Στους γιατρούς συναδέλφους μου απευθύνομαι, γιατί μόνο αυτοί γνωρίζουν το τι κάνουν”, ανέφερε.
    Prime News 23/09/2022 15:05

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.