Ευχαριστήριο προς τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας



 

Θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια την ευγνωμοσύνη και την ικανοποίησή μας προς τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας Κο Γεώργιο Μάντσο για την επαναλειτουργία του Ιατρείου Ψυχικής Υγείας του νοσοκομείου, το οποίο παρέμεινε κλειστό μετά τον ξαφνικό και απροσδόκητο θάνατο του ιατρού Κου Γεώργιου Αναγνωστόπουλου.
Οφείλουμε επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στην συμπολίτισσά μας ιατρό Ψυχίατρο Κα Φωτεινή Σκενδέρη, η οποία με την ιδιαίτερη και άρτια επιστημονική της προσέγγιση αλλά και τον επαγγελματισμό που την διακατέχει, έδωσε λύση σε πρόβλημα υγείας προσφιλούς οικογενειακού μας προσώπου.
Δεν θα ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε και τον συνεργάτη της ιατρού, νοσηλευτή Κο Αντώνιο Θεοδωρίδη, ο οποίος μας κατεύθυνε και μας υποστήριξε με ιδιαίτερη υπομονή και διακριτικότητα, στις δύσκολες για μας συνθήκες, λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος υγείας του συγγενούς μας.
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τη βοήθεια και την υποστήριξη σας, εκφράζοντας πιστεύουμε, την πλειονότητα των συμπατριωτών μας που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα υγείας.
Με εκτίμηση
Οικογένεια Γ.ΝικολαΊδη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.