Με χρυσό και χαλκό έκλεισε η αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος ΤαεΚβοΝτο παίδων – κορασίδων για τον Α.Γ.Σ. Κοζάνης Μακεδονική Δύναμη



Εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό παίδων/ κορασίδων στην Μάλτα για την Χρυσή Πανελληνιονίκη του Συλλόγου μας Αλμασίδου Χρυσούλα Σταυριάνα, μετά από 6 εντυπωσιακούς νικηφόρους αγώνες και τρίτη θέση ( χάλκινο μετάλλιο) για τον αθλητή του Συλλόγου μας Κλοκίδη Κωνσταντίνο-Ραφαήλ .

   Και οι 2 αθλητές με αυτή τους τη διάκριση μοριοδοτούνται για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, όπως ορίζει ο νόμος.

Οι 20 αθλητές που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, καθένας στην κατηγορία του, θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα της χώρας μας και θα μας εκπροσωπήσουν στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων /κορασίδων στην Μάλτα 24-27 Νοεμβρίου 2022.

  Το ΔΣ του συλλόγου μας, συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους καθώς και αυτούς που διακρίθηκαν. Επίσης ευχαριστεί θερμά,  τον πρωταθλητή Ευρώπης, Σολακίδη Κωνσταντίνο που στήριξε την προσπάθεια όλων των αθλητών και έβαλε το δικό του σημαντικό λιθαράκι στις επιτυχίες τους !!!

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.