«My body my earth, εκδήλωση με στόχο την καλύτερη σχέση των νέων με το σώμα τους και το περιβάλλον, για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του μέλλοντος – Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στα γραφεία της GO Alive»



 

Η GO Alive, και οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα “My body, my earth” σας προσκαλούνε, την Κυριακή 12:30, στα γραφεία του οργανισμού ( Σωκράτη Μπλιούρα 2 – ημιώροφος) για μια νεανική δράση η οποία έχει ως σκοπό διαδώσει όσα πολύ όμορφα και ενδιαφέροντα έμαθαν οι συμμετέχοντες του προγράμματος, που έλαβε χώρα στο Γκέτερμποργκ της Σουηδίας τις 8 έως και 16 Οκτωβρίου του 2022.

Θα θέλαμε τόσο οι φοιτητές, όσο και οι μαθητές, να έρθετε καθώς θα μας δώσετε μεγάλη χαρά και ελπίδα για τους εξής λόγους: Σε μια περίοδο που η θερμοκρασία της γης έχει ανέβει κατά 1,5 βαθμό, το άγχος της καθημερινότητας μας έχει κάνει να αλλοτριωθούμε και υπάρχει καταιγισμός ενημέρωσης, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε όλοι μαζί, όσα εμείς μάθαμε στο Gotherburg τη Σουηδίας, και να εφαρμοστούν σε εμάς τους ίδιους, αλλά και στα σχολεία, πανεπιστήμια, επιχειρήσεις και σπίτια μας.

Σας περιμένουμε όλους με ανυπομονησία! Στην αφίσα μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Γιώργηδες, Ειρήνη, Σοφία, Κατερίνες, Πασχάλης, Φένια και Νίκοι για την GO Alive.

**Η GO Alive είναι οργανισμός νεολαίας με έδρα την Κοζάνη και αποτελεί ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την ενδυνάμωση, ενσυνειδητότητα και ευεξία της νεολαίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.