Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας & Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας – Κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση στις 9 Νοέμβρη στο παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας στις 10:30



 

 Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας απευθύνει μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση στις 9 Νοέμβρη στο παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας στις 10:30.
 Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΠΕΜ δίνουμε τη μάχη για την επιβίωσή μας, ενάντια στην ακρίβεια που τσακίζει το εισόδημά μας, μαζί με τους εργατοϋπαλλήλους, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους. Έχουμε τα ίδια προβλήματα, την ίδια ανασφάλεια και άγχος για το σήμερα και το αύριο, κοινό αντίπαλο και μπορούμε με ενότητα και αποφασιστικότητα να αποσπάσουμε λύσεις και κατακτήσεις. 
 Διεκδικούμε μείωση του κόστους παραγωγής, αφορολόγητο πετρέλαιο, πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα, αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, κατώτερες εγγυημένες τιμές, άμεσες αποζημιώσεις. Δεν είμαστε ζητιάνοι να μας πετάνε ψίχουλα και να ζούμε με επιδόματα, με voucher και pass. Επενδύουμε χρήμα και κόπο στις παραγωγές μας και θέλουμε βιώσιμο εισόδημα, να πληρωνόμαστε τον ιδρώτα μας.
  Συμμετέχουμε στην απεργία στις 9 Νοεμβρίου με διακριτή παρουσία ως συνέχεια των κινητοποιήσεών μας, διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων επιβίωσης που δεν έχουν ικανοποιηθεί.
Διεκδικούμε το δικαίωμά μας να εργαζόμαστε και να παράγουμε.

Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 9
Νοέμβρη

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας & Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας – Κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση στις 9 Νοέμβρη στο παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας στις 10:30

  1. .Στελιος Κ,καθηγητης,βολιωτης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Όλος ο κόσμος την Τετάρτη εξω,εκτός από τους εφοπλιστές,
    που ανήκουν όλοι στη Νέα Δημοκρατια,οι οποίοι μισούν τον πουτιν,
    αλλά με τα τάνκερ των μεταφέρουν το 50% του Ρωσικού πετρελαιου και το 73%
    του φυσικού αερίου,παλι της Ρωσίας,όλοι έξω ,εκτός απ τους γαλαζομουντους,Στασσηδες που παίρνουν μέχρι 365.000 ευρώ τον μήνα,όλοι έξω εκτός απ τους γκεμπελισκους και πετσοταισμενους,χατζηπαπαδακηδες,χατζηνικολαηδες και χατζηαυτιαδες,όλοι έξω ,εκτός απ τους θεατές ,τους 83 αυτοκράτορες του Βυζαντίου( καλά αυτοί,πάντα έξω απ την κοινωνία και τον κοσμακη βρίσκονται,όπως έτρωγαν τις σαρδέλες και τα βούτυρα με τις κουτάλες στην τουρκοκρατια,έτσι κάνουν και σημερα),όλοι έξω,εκτός από τους πατσηδες που πίνουν τα δάνεια του κοσμακη,όλοι έξω ,εκτός από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατιας,που λιβανιζουν και σκυβουν την οσφυ των,έμπροσθεν της εικόνας του Κυριάκου του Εμμονικού,του Καυσοελλαδιτη Α’!
    Όλοι οι παραπάνω ,το πολύ να είναι 15.000 άνθρωποι,αυτοί μόνον είναι τα άχθη αρούρης,οι φαταούλες της Ελλαδος!
    9 Νοεμβρίου ,ανήμερα του Αγίου Νεκτάριου,όλοι έξω και την επόμενη, την 10η Νοεμβρίου,ανήμερα του Οσιου Αρμένιου του εκ Καππαδοκίας,πέφτει η πιο λαομισητη κυβέρνηση απ αρχής του Ελληνικού Κράτους.
    Όλοι στις πλατείες και στους δρόμους!
    Οι πλατείες και οι δρόμοι να γίνουν οι κάλπες μας,η ψήφος μας.
    Όλοι έξω, γιατι;γιατί ούτε καλάθι νοικοκυριού θα μείνει,ούτε καροτσάκι του Σούπερ Μαρκετ,το πολύ ν απομείνει μόνον το” καροτσάκι με τα σπιρτα”.μόνον ένα κουτί σπίρτα μέσα.
    Αν οι πλατείες την Τετάρτη θα είναι αδειανες μη μυξοκλαιτε μετά,γιατί εκτός απ τα σπίτια οι μπαταχτσηδες ,θ αρχίσουν να αγοράζουν και τις αναπνοές μας και μας ξεκάνουν…. εντελώς!
    15.000 κοτσαμπασηδες απ τη μια μεριά και 10.000.000 ελεύθεροι και μεροδούλι,μεροφάι,πολίτες απ την αλλη!
    Ένα Κιλελέρ,μικρός τοπος με μια πλατεία κι έγραψε Σελίδες παγκόσμιας Δοξης..
    και 10.000.000 Έλληνες πολίτες με εκατοντάδες πλατείες κι ατελείωτους δρόμους,δε θα μπορέσουμε μην Τετάρτη,να πούμε ” ως εδώ κοτσαμπασηδες του 2022,να πούμε ένα ακόμη ΟΧΙ;Οπως το είπαμε το ’40 με τους δοξασμένους προγόνους μας,στους Ιταλούς,τους επιβουλείς,να το πούμε και την Τετάρτη,στις ντόπιες ακριδες;15.000 είναι αυτες,δεν είναι και εκατομμύρια,όπως στην Αίγυπτο,παλια.( Π.Δ)
    Γιορτή μεγάλη αυριο;Δύο γιορτές μαζί μεθαύριο,η μία του Αγίου και η άλλη του λαού!
    “Ιδού η Τετάρτη,ιδού και το ΟΧΙ μας!”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.